ANNONCE

PRM / Astma-Allergi Danmark inviterer til astmaskole i Esbjerg

19. oktober 2018 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Bliv bedre til at kontrollere din astma, når Astma-Allergi Danmark afholder astmaskole for voksne den 1. november.

Pressemeddelelse fra Astma-Allergi Danmark

Gode råd og hjælp til at få en bedre hverdag med astma er i fokus til efterårets astmaskole, som afholdes den 1. november på Danhostel Esbjerg Vandrehjem fra kl. 17.30-20.30.

På astmaskolen kan du for eksempel få svar på, hvordan du får kontrol over astmaen, så den ikke overtager din dagligdag. Med den rette udredning og behandling er det heldigvis muligt for de fleste at få en hverdag, hvor astmaen ikke dominerer.

Astmaskole for en aften

Astmaskolen foregår en hverdagsaften og er for alle voksne, der ønsker at vide mere om deres astma.

På astmaskolen får deltagerne undervisning af den erfarne speciallæge i lungemedicin, professor og overlæge Vibeke Backer. Hun vil blandt andet sætte fokus på, hvordan du får kontrol over din astma, så den ikke overtager din hverdag.

I løbet af aftenen vil det også være muligt at stille spørgsmål. Det er gratis at deltage, og du må meget gerne tage en pårørende med. Tilmelding er nødvendig.

FAKTA

Deltag i Astma-Allergi Danmarks astmaskole

Hvor: Danhostel Esbjerg Vandrehjem, Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg

Hvornår: Torsdag den 1. november 2018 kl. 17.30-20.30

Hvordan tilmelder jeg mig? Skriv til rådgiver Christine Højer Eriksen på che@astma-allergi.dk eller ring til Astma-Allergi Danmark på telefon 43 43 59 11. Husk at oplyse telefonnummer, e-mailadresse og antal deltagere.

FAKTA: Astma

Omkring 300.000 voksne danskere har astma.

Astma er en kronisk sygdom i luftvejene, som i langt de fleste tilfælde kræver medicinsk behandling. Symptomer kan være hoste, åndenød eller besværet vejrtrækning, pibende vejrtrækning eller trykken for brystet.

Kontakt:

Kontakt for yderligere oplysninger:
Betina Hjorth
Rådgivningschef i Astma-Allergi Danmark
tlf. 43 22 16 82

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/astma-allergi-danmark-inviterer-til-astmaskole-i-esbjerg?releaseId=13562540

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu