ANNONCE

PRM / Astralis’ seksmandstrup vandt DreamHack Masters – klar til danske BLAST!

7. december 2020 14:41 | Af: Ritzau Info
 

Da Astralis’ Counter-Strike hold i weekenden triumferede i DreamHack Masters Winter var det første gang holdet udnyttede den større trup og, ganske utraditionelt i Counter-Strike, benyttede sig af udskiftninger undervejs.

Lucas ‘Bubzkji’ Andersen blev skiftet ind to gange under turneringen: Èn gang mod Furia i semifinalen og anden gang mod Mousesports i finalen. Han vandt begge maps med holdet.

Pressemeddelelse fra Astralis

Efter turneringen kunne Bubzkji så kaste noget lys på, hvordan udskiftningerne fungerer:

– Det var fantastisk at være en del af holdet under en turneringssejr. Jeg har brugt meget tid på at gøre mig klar og forberede mig til at spille på “Astralis-måden”, og jeg føler mig klar til at bidrage, hvor der er brug for det, fortæller den nyeste Astralis-spiller.

– Efter mine første kampe med Astralis, helt tilbage da jeg sluttede mig til holdet, begyndte jeg justere min spillestil for at passe ind. Jeg har studeret vores playbook og arbejdet tæt med gla1ve og zonic, og hvis du kigger på de to Nuke kampe jeg har spillet, føler jeg at det har båret frugt.

– I Mad Lions var jeg vant til at spille hver dag og at sige, at jeg ikke har savnet det ville være løgn. Men vi har bevist at der er mening med galskaben og 6 mand i truppen, og jeg kan ikke vente til de kommende turneringer.

– Vi har ikke haft meget tid til at forberede os til BLAST, men jeg glæder mig til at spille igen, fortæller Bubzkji, og indskyder hurtigt:

– Hvis træneren altså sætter mig ind igen.

Man skal jo ikke afsløre for meget.

For Astralis er der ingen pauser i et tæt efterår. Allerede tirsdag åbner holdet BLAST Premier Fall 2020 Finals i et brag af en kamp mod verdensranglistens nummer 3 fra NaVi. Selvsamme modstander som slog Astralis ud af IEM Beijing i kvartfinalen, så der er rig mulighed for dansk revanche.

Der er 2,6 millioner kroner på højkant i turneringen, som produceres i København, hvilket vil være ganske tydeligt undervejs i den meget Københavner-brandede produktion.

Kontakt:

Director of Comms Steen Laursen tlf.: +4561438922 email: steen@astralisgroup.net

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/astralis-seksmandstrup-vandt-dreamhack-masters—klar-til-danske-blast?releaseId=13605824

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu