PRM / Bast & Co. A/S fejrer 25 års jubilæum med en maskinarbejder ved roret

1. august 2018 05:45 | Af: Ritzau Info
 

Maskinfabrikken Bast & Co. A/S, der også driver Jakobsen Planslibemaskiner ApS og BastCnc.dk ApS, kan den 2. august 2018 fejre 25 års jubilæum efter lige så mange års støt fremgang. Ved roret er nu Jens Hansen, der var firmastifter Helge Basts første ansatte.

Pressemeddelelse fra Bast og Co.

I 1993 blev Bast & Co. A/S grundlagt, og dengang bestod personalet af Helge Bast som direktør samt to erfarne teknikere Jens Hansen og Jørgen Andersen samt Kirsten Bast som bogholder. Den 2. august 2018 kan Bast & Co. A/S så fejre 25 års jubilæum, og det med en udlært maskinarbejder i direktørstolen, nemlig Jens Hansen. Men det er der en god forklaring på.

– Da Helge Bast stiftede Bast og Co. A/S i 1993 var jeg med fra dag ét som den første ansatte, og jeg har været med hele vejen. Det føltes derfor helt naturligt, at jeg overtog direktørposten. Det handlede vel om tillid, fortæller Jens Hansen, der fik nøglerne til chefkontoret i 2005. Han færdes dog gerne i værkstedet og giver en hånd med af kærlighed til sit fag, ligesom han gerne rejser rundt for at give tilbud på reparationer og serviceaftaler.

Opkøb og fremgang

Siden 1993 er det bare gået fremad. Undervejs blev Jakobsen Planslibemaskiner ApS opkøbt i 2013 og BastCnc.dk ApS kom til i 2016. I dag er firmaet oppe på 22 ansatte og ejes af Jens Hansen, Kim Dejbjærg og Simon Bast.


– Siden vi startede, har der været en stille og rolig vækst. I 2007 og 2008 voksede vi ekstra meget på grund af opsvinget, men så stilnede det lidt af igen i 2009. Derefter har det gået stille og roligt opad igen, fortæller Jens Hansen, der sammen med bestyrelsen besluttede opkøbet af Jakobsen Planslibemaskiner ApS for at holde det på danske hænder, og fordi reparation og vedligehold af deres planslibere var og er en vigtig aktivitet for Bast & Co. A/S.

Direktørtitlen har ikke fået Jens Hansen til at slippe jordforbindelsen. Han er stadig med i værkstedet og får olie på fingrene.

– Det er det, jeg er udlært til. Jeg er udlært maskinarbejder og kan lide det. Det er spændende at hjælpe, hvor det er nødvendigt. Og jeg synes, at jeg er god til det, siger Jens Hansen, der dog også bruger meget tid på at give tilbud på reparationer i Danmark og ofte også i udlandet.

Gerne flere opkøb

Spørger man chefen om fremtiden, så byder den på fortsat vækst:

– Vi vil fortsætte arbejdet med at styrke og udvikle vores virksomhed, og jeg vil ikke udelukke andre opkøb, hvis der dukker noget interessant op, siger 51-årige Jens Hansen.

I anledning af Bast & Co. A/S samt direktør Jens Hansens 25 års jubilæum, holdes en uformel reception fredag den 3. august 2018 kl. 11.00-15.00 på Porschevej 2, 7100 Vejle. Af hensyn til planlægningen må interesserede meget gerne tilmelde sig på jubilaeum@bastogco.dk. Jubilæet fejres også med en fest for medarbejderne med ledsagere.


Kontakt:

Jens Hansen
CEO, Bast & Co. A/S
(+45) 28 44 19 81
jens@bastogco.dk

Kathrine Stenhøj
Marketingansvarlig, Bast & Co.
(+45) 60 40 72 76
kathrine@bastogco.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bast-co-as-fejrer-25-ars-jubilaeum-med-en-maskinarbejder-ved-roret?releaseId=13276316

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu