ANNONCE

PRM / BC Hospitality Group opsiger samarbejde med Comwell

27. august 2020 09:22 | Af: Ritzau Info
 

BC Hospitality Group har siden 2010 drevet Danmarks største konferencecenter under branded Comwell Conference Center Copenhagen, ved Bella Center Copenhagen. Samarbejdet har ud over branding af konferencecentret, omfattet salgs- og markedsføringaktiviteter.

Pressemeddelelse fra BC Hospitality Group A/S

BC Hospitality Groups har opsagt samarbjedet og vil fremover drive konferencecentret som en integreret del af AC Hotel Bella Sky og Bella Center som i april 2021 vil blive udvidet med en helt ny 14.000 Km2 stor kongres- og multihal.

Allan L. Agerholm, koncernchef og CEO i BC Hospitality Group A/S: “Vi ser frem til åbningen af vores nye store kongres- og multihal fuldt integreret med vores møde- og konference-faciliteter hvor vi vil fortsætte med at fokusere på at levere bæredygtige arrangementer. Det er vores erklærede målsætning at fortsat være frontrunners indenfor “sustainable hospitality”.

Vores nye imponerende hal, står klar om godt og vel otte måneder, så vi kan byde vores kunder velkommen tilbage efter corona-virus i nye og samlede rammer hvad end man er hotelgæst, konference- eller messe-deltager.”

Den nye kongres- og multihal er, udover at være et meget ambitiøst projekt, en stor strategisk investering, som skal sikre at Bella Center og København kan fastholde og vækste positionen som en af Europas foretrukne kongresdestinationer, og også som lokalitet for store og meget forskelligartede arrangementer. Dertil skal lægges muligheden for fremover at udnytte den fulde fleksibilitet af AC Bella Sky og Bella Center Copenhagens faciliteter.

Samarbejdet med Comwell ophører pr. 31. december 2020. Allerede indgåede kundeaftaler forbliver dog uændrede og vil fortsat være gældende.

Kontakt:

Pressechef Karen Østerbye – tlf 81 88 48 43 – kars@bchg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bc-hospitality-group-opsiger-samarbejde-med-comwell?releaseId=13598747

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu