ANNONCE

PRM / Bedste elevationsseng i 140×200 nomineret af Shopfinity.dk

15. oktober 2020 17:11 | Af: Ritzau Info
 

Elevationssenge på 140x 00 cm er blevet den nye populære trend. Særligt hos singler med hang til god plads i sengen og hos folk med små soveværelser. Eneste ulempe ved trekvartmands-elevationssengen er, at der kun er én indstilling af sengen, selv om I ligger to i den. Prismæssigt er der et stor spænd, viser undersøgelse fra shoppingsitet Shopfinity.

Pressemeddelelse fra Shopfinity

Kåring af bedste elevationsseng i 140 x 200 cm af Shopfinity.dk

Vi skal ikke mange år tilbage, før den eneste størrelse du kunne få en elevationsseng i, var standardmålet for enkeltmandssenge: 90 x 200. Og skulle du bruge en dobbelt seng, var den derfor kun til at få, ved at sætte to enkeltmandssenge sammen.

Men sådan er det ikke længere. Nu kan du få trekvartmands-elevationssenge i både 120 og 140 x 200 cm i bredden.

Godt nyt for singler og trange soveværelser

Det er især godt nyt til singler, som kun lejlighedsvis har brug for at ligge to i sengen. Og som så til gengæld får masser af plads at boltre sig på, de dage de ligger alene.

Trekvartmands-elevationssengen på 140 x 200 cm er også den perfekte løsning til folk med små soveværelser. For med kun 140 cm i bredden, fylder denne størrelse elevationsseng 40 cm mindre i bredden end standardstørrelsen for 2 elevationssenge på hver 90 cm i bredden.

Stor prisforskel på elevationssenge i 140 x 200 cm

På grund af stor konkurrence på de populære elevationssenge i den bredde trekvartmandsstørrelse på 140 x 200 cm er der også stor prisforskel på sengene. Selv på senge med stort set samme specifikationer for madras og elevationsteknologi. Små detaljer som f.eks. mulighed for app-styring kan betyde et stort prishop.

Det viser en undersøgelse af markedet for kontinentalsenge foretaget af shoppingsitet Shopfinity. De har undersøgt alle de danske sengesider og fundet tre senge, der skiller sig ud i forhold til, hvor meget elevationsseng du får for pengene.

Urban m. topmadras fra Drømmeland

Vi du have et virkelig fund til prisen, skal du vælge en Urban elevationsseng i 140 x 200 cm fra Drømmeland. Her får du en seng med gennemført og solid elevationsløsning og en fornuftig madras og topmadras til en pris, der ligger under en 1/3 af prisen for den dyreste trekvartmands-elevationsseng i Shopfinitys test.

Antallet af pocketfjedre er dog kun på 250 pr. kvadratmeter. Det er lidt under halvdelen i forhold til mange andre senge, ligesom der kun er mulighed for at vælge en topmadras med skumkerne til den billige pris. Men ellers er der ikke noget at udsætte på sengen til den pris.

Moment elevationsseng fra dinseng.dk

Dinseng.dk byder på en elevationsseng på 140 x 200 cm, der prismæssigt ligger midt i feltet. Her får du 504 pocketfjedre opsat i 5 komfortzoner, samt mulighed for at vælge mellem 3 fasthedsgrader på madrassen. Topmadrassen har frit valg mellem enten en kerne af skum eller latex, og elevationsteknikken er trådløs og har motor fra danske Linak. Det er dem, der også leverer elevationsløsninger til hospitalssenge.

Norland luksus EL fra Sengetid.dk

Sengetid.dks bud på en elevationsseng i 140 x 200 cm har stort set samme specifikationer som sengen fra Dinseng.dk mht. madrassen. Men her er topmadrassen hele 10 cm tyk – og igen med mulighed for valg mellem latex og skum.

Som en særlig smart detalje kan nævnes, at elevationssystemet kan styres med en app fra din telefon eller tablet. Så her slipper du for at skulle lede efter fjernbetjeningen, hver gang du skal indstille sengen.

Du kan finde Norland Luksus El her.

Mange andre bud på elevationssenge i 120 eller 140 x 200 cm

Generelt synes trekvartmands-elevationssenge at være et populært bud på en ny seng. I hvert fald viser Shopfinitys gennemgang af markedet, at der findes rigtig mange bud på netop disse to størrelser elevationssenge.

Oftest har forhandlerne flere forskellige modeller at vælge imellem. Så er du i markedet efter en trekvartmands-elevationsseng, kan du roligt sætte god tid af til at tjekke udvalget.

Om Shopfinitys kåring af bedste elevationsseng i 140×200 cm

Shopfinity er en shoppingportal, der ikke selv har nogle produkter, men anmelder og reklamerer for andre virksomheders produkter. Det samme gælder denne kåring af årets bedste elevationsseng i 140×200 cm, hvor der blandt alle dem, der ønsker at arbejde sammen med Shopfinity er blevet nomineret 3 af deres bedste elevationsseng i 140×200 cm.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bedste-elevationsseng-i-140×200-nomineret-af-shopfinitydk?releaseId=13602465

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu