ANNONCE

PRM / Bedste King Size seng i Danmark kåret af Shopfinity.dk

14. oktober 2020 14:58 | Af: Ritzau Info
 

Salget af King Size senge vokser i takt med, at danskerne gør mere ud af indretningen i soveværelset, og bliver mere bevidste om vigtigheden af en god nattesøvn. Shoppingsitet Shopfinity har gennemgået online-markedet for King Size senge herhjemme og kåret årets bedste King size seng til en ¼ af prisen for den dyreste King Size-seng på markedet.

Pressemeddelelse fra Shopfinity

Danskerne gør mere og mere ud af indretningen i soveværelset. For ligesom badeværelset i disse år opgraderes til en hjemlig udgave af wellness-centeret, bliver der gået op i ro, harmoni og masser af plads i soveværelset.

Samtidig er danskerne blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at få en god nattesøvn i en seng, der hverken giver søvn- eller problemer med ryg, bevægeapparat eller blodomløb.

Flere køber sig en King Size seng

Det har ifølge en undersøgelse fra Shopfinity.dk fået salget af ergonomiske, søvnoptimerede King Size senge til på det nærmest at eksplodere. For skal du sove godt, skal du have masser af plads og en madras og en temperatur, der passer perfekt til dine præferencer.

Her er King Size senge den største model hos de forskellige producenter. Typisk måler den 220 x 220 cm, men fås også i den lidt mindre 210 x 210 cm model.

Det er 30-40 cm bredere end de mest udbredte størrelse dobbeltseng herhjemme. For det er stadig den gode, gamle 180 x 200 cm dobbeltseng, der står flest af i de danske soveværelser.

Den billigste er langt det bedste køb

Når det gælder King Size senge, er der masser af bud på markedet. Men ligesom størrelsen er kongelig, er prisen det oftest også. Priser på over 60.000 kroner for en King Size seng med sengegavl og luksusmadrasser er således ikke ualmindelig.

Her skiller Highline King Size kontinentalseng fra Dinseng.dk sig imidlertid ud. Med en liggemål på 220 x 220 cm er det en seng i fuld King Size-størrelse – og på trods af at prisen ligger på under en fjerdedel af den dyreste seng i klassen, er der tale om luksus og god kvalitet hele vejen igennem.

Sengen leveres med boksmadras i bunden, hvor ovenpå der er lagt to individuelle springmadrasser med op til 504 pocketfjedre pr. kvadratmeter. Madrasserne kan tilpasses individuelt på hårdheden til dem, der ligger i hver side af sengen. Her kan du vælge mellem tre forskellige hårdhedsgrader, alt efter om du vejer under 80, mellem 80 og 100 eller over 100 kg. Samtidig er fjedrene opdelt i 5 forskellige komfortzoner, så kroppen får optimal støtte.

Mellemklassen inden for King Size senge

Stort set de samme specifikationer og valgmuligheder tilbyder Sengetid.dk med deres Norland Eksklusiv Kontinental King Size seng. Her er målet kun 210 x 210 og prisen omkring det dobbelte.

Til gengæld får du så 101 nætters ombytningsret på madrasserne, hvis fastheden ikke helt passer til dine præferencer – samt mulighed for at få højere ben på sengen, så du nemmere kan komme i og op af sengen.

Drømmeland blandt de dyreste

Blandt de dyreste leverandører af King Size senge finder vi Drømmeland. Også deres Magna Royal King size kontinentalseng er på 210 x 210 cm. Sengen koster 4 gange så meget som den billigste model, har stort set samme specifikationer, men er så til gengæld håndbygget fra yderst til inderst.

Om kåringen af bedste King Size seng

Læs mere om kåringen af de bedste King Size senge på Shopfinity.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bedste-king-size-seng-i-danmark-karet-af-shopfinitydk?releaseId=13602385

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu