ANNONCE

PRM / Beskæftigelsesministeriet får ny departementschef

4. marts 2020 10:13 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet

Søren Kryhlmand er udnævnt som ny departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som direktør i Arbejdstilsynet og har bred erfaring fra centraladministrationen.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard siger:

– Beskæftigelsesministeriet får med Søren Kryhlmand som departementschef en erfaren og engageret topleder med indgående kendskab til ministeriets faglige områder. Søren Kryhlmand har stor faglig indsigt, et veludviklet politisk gehør og erfaring med bl.a. driftsstyring og implementering. Jeg er derfor sikker på, at Søren Kryhlmand både vil kunne understøtte realiseringen af regeringens ambitioner for beskæftigelsesområdet og den fortsatte udvikling af Beskæftigelsesministeriets koncern med fokus på sikker drift. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Søren Kryhlmand er 41 år og uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Før han blev direktør i Arbejdstilsynet, var han afdelingschef for flere afdelinger i Beskæftigelsesministeriets departement, kontorchef i Beskæftigelsesministeriets departement og ministersekretær i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Søren Kryhlmand siger:

– Jeg ser meget frem til at vende tilbage til Beskæftigelsesministeriets departement, som jeg kender som en god arbejdsplads med dygtige medarbejdere og mange vigtige opgaver. Jeg går ydmygt til opgaven, og jeg glæder mig til, sammen med ministeriets medarbejdere, at betjene beskæftigelsesministeren på bedste vis i arbejdet med at gennemføre regeringens politik.

Søren Kryhlmand tiltræder jobbet hurtigst muligt og afløser Jakob Jensen, der tiltræder stillingen som administrerende direktør for Dansk Boldspil-Union.

CV for Søren Kryhlmand vedhæftet.

Kontakt Beskæftigelsesministeriets pressevagt: 5123 2830

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/beskaeftigelsesministeriet-far-ny-departementschef?releaseId=13589331

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu