PRM / BestPractice styrker sin position på det nordiske marked

29. oktober 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Sundhedsmediekoncernen BestPractice styrker sin position på det nordiske marked med Peter Bøgkjær som ny CEO og partner, og udvider med nye produkter, services og digitale platforme koncernens udbud til sundhedsaktører i hele Norden under det nye navn BestPractice Nordic.

Pressemeddelelse fra BestPractice

BestPractice har for at styrke sin position som formidler af lægefaglig kommunikation og viden, samt for at sikre en fortsat positiv og ekspansiv udvikling valgt at styrke de ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer. Det sker med ansættelsen af Peter Bøgkjær som CEO og partner i BestPractice. Peter har gennem sin karriere haft stillinger som leder og CEO af såvel mindre som mellemstore virksomheder, og hans kompetencer og erfaringer ligger hovedsageligt inden for ledelse og forretningsudvikling. Se mere om Peters profil her:

https://www.linkedin.com/in/peter-bøgkjær-13b8514/

Udover den daglige ledelse vil Peters hovedopgave i første omgang være at styrke og konsolidere BestPractice position på det nordiske marked. BestPractice vil også have fokus på udviklingen af nye produkter og services, herunder digitale platforme og andre kommunikationskanaler og medier.

I denne forbindelse har Morten Søndberg valgt at trække sig som medlem af direktionen for at fokusere på sin egen virksomhed. Dette sker med virkning fra 1. november 2018.

Peter Bøgkjær tiltræder sin stilling og indgår i ejerkredsen med virkning fra 1. december 2018.

De to grundlæggere og ejere Jan Andreasen og Lars Christensen udtaler: “Vi ønsker med disse tiltag at styrke BestPractice’s position som en multimedie virksomhed. Vi kommer til at lancere en række nye initiativer, produkter og services, både analogt og digitalt, rettet mod såvel praktiserende læger, specialister og øvrige sundhedsfaglige personer, samt mod patientgrupper og andre interessenter indenfor sundhedsvæsenet i hele Norden. Derfor vælger vi at ændre navn fra 1. december 2018 til BestPractice Nordic.”

BestPractice formidler ny lægefaglig viden og supporterer lægefaglig dialog indenfor en række forskellige lægefaglige specialer i hele Norden. BestPractice har i dag 15 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland og udgiver omkring 125 magasiner og 300-400 MEDtalks (lægefaglige video) årligt. BestPractice omsatte i seneste regnskabsår for 20 mio. DKK.

For yderligere information kontakt:

Jan Andreasen, Chief Editor, MD & Partner, mobil 5151 8831

Peter Bøgkjær, CEO & Partner (fra 1.12.2018), mobil 2045 7262

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bestpractice-styrker-sin-position-pa-det-nordiske-marked?releaseId=13563082

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu