ANNONCE

PRM / Bevægelse, bold og ballade i DGI Byen

26. juli 2020 00:01 | Af: Ritzau Info
 

Fra vand til land – kalder vi vores nye initiativ, som kommer til at afløse vores svømmehold hele efteråret 2020. Mere end 1.000 babyer, børn og deres forældre kommer til at se langt efter holdtræning, bølgeskvulp og saunatid, når Vandkulturhuset i hjertet af Vesterbro lukker for en tiltrængt renovering i slutningen af august.

Pressemeddelelse fra DGI Byen

HVORNÅR Efterår 2020-Forår 2021

HVEM DGI Byen

HVAD Vi flytter vand til land

FØLG MED www.dgibyen.dk

DGI Byen er sat i verden for at styrke idrætten på Vesterbro. Som en del af strategien arbejder vi fortsat for at aktivere københavnerne – særligt i vores lokalområde for at skabe rum for bevægelse, hvor alle kan være med uanset forudsætninger og baggrund.
Bevægelse skaber glæde og velvære – om det er med en bold eller til musik eller med redskaber eller håndvægte. På vores hold handler det ikke om at være bedst og hurtigst, men om at have det sjovt med at dyrke sport og være aktiv og få sved på panden. Derfor har vi sammen med vores instruktører tilrettelagt en masse hold for alle aldre med og uden forældre og for de voksne alene.

Et sundt liv starter allerede som barn og derfor er mange at vores hold centreret omkring at udfordre og udvikle kropsbevidsthed, motorik og vigtigst at give gode oplevelser med andre børn om det at være aktiv.
Som noget særligt har vi oprettet en række familiehold, hvor børn og deres forældre kan være aktive sammen. Eksempelvis ved at gå til boksning eller gymnastik sammen. Her handler det både om træningen, den gode oplevelse og fællesskabet.
Med de helt små er det muligt at gå til babyrytmik, stimulastik eller Baby workout – træning for mor og baby.

Renoveringen af Vandkulturhuset kommer til at foregå over en periode på 10 måneder i 2020 og 2021, hvis alt forløber efter planen.

Kontakt:

Mette Thau Bendstrup
Sportschef / Head of Sport
Cell +45 25980142
Tel. +45 33298097

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bevaegelse-bold-og-ballade-i-dgi-byen?releaseId=13596914

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu