PRM / Beyoncé og Jay-Z får deres egen færge

6. juni 2018 09:05 | Af: Ritzau Info
 

Det er musikkens ultimative power-par, som gæster Danmark til juni. Når Beyoncé og JAY-Z har sunget de sidste toner i deres fælles koncert i Parken, sørger Molslinjen for, at der ligger en nat-færge klar til de jyske koncertgæster.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Færgen vil sejle fra Odden mod Aarhus den 24. juni klokken 01.15 for at give jyderne en chance for at komme hjem efter ægteparrets optræden i Parken.

“I Molslinjen har vi en tradition for at sætte færger ind, når der er store kulturbegivenheder i enten København eller Aarhus. Det plejer at være populært at tage færgen i stedet for at køre hele vejen hjem”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Beyonce og JAY-Z kalder deres tour for “Jay-Z and Beyoncé Otr II”, og København er en af 15 europæiske byer, som får besøg af verdens mest berømte musikalske ægtepar.

“Det er altid sjovt at sejle koncertgæster hjem efter de helt store begivenheder. Det plejer at være en færge fyldt med godt humør og glade mennesker, som lige har delt en god oplevelse”, siger Jesper Skovgaard.

Koncerten forventes afsluttet klokken 23.15. Skulle ægteparret give ekstra mange ekstranumre, vil Molslinjens kaptajn på hurtigfærgen forsøge at tilpasse afgangstidspunktet bedst muligt.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/beyonce-og-jay-z-far-deres-egen-faerge?releaseId=12937666

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu