ANNONCE

PRM / Billig-Arbejdstøj.dk fra Ringkøbing-Skjern er i finalen til Årets Digitale SMV:Omstilling

7. december 2020 08:15 | Af: Ritzau Info
 

Det er netop offentliggjort, at Billig-Arbejdstøj.dk er én ud af tre finalister til at løbe med sejren om at have gennemført den bedste digitale omstilling.

Pressemeddelelse fra Erhvervshus Midtjylland

Hvert år hylder Erhvervsstyrelsen de bedste virksomheder for at inspirere de næste til at udnytte de muligheder, der ligger i at digitalisere hele eller dele af sin virksomhed. Det kan nemlig skabe imponerende resultater – og det er netop, hvad der er sket hos webshoppen Billig-Arbejdstøj.dk, der har investeret i at fremtidssikre sit lager.

Nu drøner 30 spritnye robotter rundt ovenpå det nye pluk-selv-lager og henter kasser med bukser, skjorter og sko, så lagermedarbejderne nemt kan sende ordrer afsted uden selv at rende rundt med plukvogne på et højlager.

Automatiseringen betyder, at Billig-Arbejdstøj.dk gør alvor af ambitionerne om at vokse ud i Europe og konkurrere med Amazon. Alt foregår effektivt og hurtigt, når robotterne selv holder styr på alle data om tøjet, kasserne og forsendelser – og resultaterne af den omfangsrige, digitale omstilling hos Spjald-virksomheden taler for sig selv.

Tommy Søndergaard, der ejer Billig-Arbejdstøj.dk, var dog slet ikke i tvivl om, at det ville være et løft for effektiviteten på lageret, men understreger, at en digital omstilling også skal hænge sammen økonomisk:

“Hvis vi ser på oktober i år sammenlignet med sidste år, så har vi haft en 80 procent vækst i omsætningen, men en 30 procent besparelse i lønstigning”, siger han.

I Ringkøbing-Skjern Kommune er man stolte over finalepladsen til en lokal virksomhed:

“Vi er stolte over, at en lokal virksomhed som Billig-Arbejdstøj.dk er udvalgt til at inspirere andre danske virksomheder til at se nærmere på de muligheder, der ligger i at digitalisere hele eller dele af sin forretning”, siger Borgmester Hans Østergaard, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Billig-Arbejdstøj.dk har bl.a. fået vejledning af Erhvervshus Midtjylland, og her glæder man sig også over nomineringen af en virksomhed fra Region Midtjylland til den flotte pris:

“Netop i disse tider viser en virksomhed som Billig-Arbejdstøj.dk vejen for mange virksomheder. Digitaliseringer kan for mange være en fremtidsvej efter hårde tider, som det er nu med corona. Og Billig-Arbejdstøj.dk er jo et eksempel, som viser, at man meget hurtigt kan se effekt af et solidt arbejde med digitalisering”, siger formand for Erhvervshus Midtjyllands bestyrelse Søren Olesen.

Vinderen af Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2020 kåres af erhvervsminister Simon Kollerup i det nye år. Foruden Billig-Arbejdstøj.dk er Ebbes Kleinsmedie fra Taastrup og Besigtigelseskontoret 1914 fra København også i finalen om årets pris.

Fakta:

Billig-Arbejdstøj.dk

  • Billig-Arbejdstøj.dk blev grundlagt i 2010. Forretningsområdet er onlinesalg af arbejdstøj til professionelle og private. Virksomheden har i dag 70 ansatte, og kunderne er fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og det øvrige Europa.
  • Omstillingsprocessen er gennemført i perioden 01.04.2020 til 01.10.2020. Kernen i den digitale omstilling har været implementering af et nyt robotlager (AutoStore) og opgradering af ERP-systemet (Navision) med tilhørende integrationer til EDI, webshop, scanning og EAN.
  • Den digitale rejse har flyttet virksomheden fra at være en lavteknologisk virksomhed med traditionel, manuel pluklager til en højteknologisk virksomhed med nye automatiserede og digitaliserede processer. Læs mere om Billig-Arbejdstøj.dk her www.billig-arbejdstøj.dk

Erhvervshus Midtjylland

  • Erhvervshus Midtjylland hjælper iværksættere og virksomheder med at få sat struktur på deres muligheder og fremtid. Det sker gennem specialiseret vejledning eksempelvis indenfor forretningsudvikling, digitalisering, ny teknologi, automatisering, grøn omstilling og cirkulær økonomi. Læs mere om Erhvervshus Midtjylland her www.erhvervshusmidtjylland.dk

Kontakt:

Udviklingschef Anna Maria Sønderholm tlf.: 70220076 email: ams@erhvervshusmidtjylland.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/billig-arbejdstojdk-fra-ringkobing-skjern-er-i-finalen-til-arets-digitale-smvomstilling?releaseId=13605724

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu