ANNONCE

PRM / Billund Lufthavn tilpasser sig de nye rejsevejledninger

13. marts 2020 18:07 | Af: Ritzau Info
 

Udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser ud af Danmark. Det medfører massive aflysninger fra flyselskaberne, og dermed skal Billund Lufthavn tilpasse omkostningerne.

Pressemeddelelse fra Billund Lufthavn

Udenrigsministeriets nye rejsevejledninger medfører flere aflyste fly. Det er en situation uden sammenligning, og det forsøger Billund Lufthavn at tilpasse sig efter.

– Vi er i dialog med medarbejderne om frihedsafholdelse, så vi kan bringe omkostningerne ned, når rejseintensiviteten falder – og dermed indtjeningen, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Samtidig bliver der kigget på regeringens hjælpepakker til virksomheder og ansatte, som ligeledes kan hjælpe med at nedbringe omkostningerne.

Aflysninger og passagernedgang

I og med, at der forventes mange aflysninger i den kommende tid, er det også klart at passagertallet falder. Billund Lufthavn er fortsat ved at skabe overblik over flyaflysningerne, da billedet hele tiden ændrer sig. I kommende uge kommer der en status på udvikling i passagertallene.

Tag kontakt til rejse- eller flyselskab

Skal du hjem til Danmark hurtigst muligt, eller skal du aflyse din rejse, opfordrer lufthavnen til at tage kontakt til rejseselskab eller dit rejsebureau for at høre om dine muligheder.

Kontakt:

Administrerende direktør Billund Lufthavn Jan Hessellund tlf.: 27789927

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/billund-lufthavn-tilpasser-sig-de-nye-rejsevejledninger?releaseId=13589985

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu