ANNONCE

PRM / Biltema åbner gigantvarehus i Hjørring den 3. oktober

10. september 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Lørdag den 3. oktober åbner Biltema i Hjørring. Varehuset, der har fået stor lokal opbakning, bliver det næststørste i Danmark, og miljøhensyn er tænkt ind alle byggeriets aspekter.

Pressemeddelelse fra Biltema

Byggeriet af Biltema i Hjørring blev indledt i starten af året, og lørdag den 3. oktober slår det nye varehus dørene op for første gang. Med et areal på 6800 kvadratmeter bliver det landets næststørste Biltema.

– Vi har længe sigtet efter at kunne åbne Biltema i Hjørring, så det er virkelig dejligt, at det nu lykkes, endda med en rigtig fin lokation tæt på motorvejen. Med det nye varehus skaber vi lokale arbejdspladser, og det kommer til at bringe flere handlende til byen, siger Per Normann, der er varehuschef i den nye Biltema i Hjørring.

Den lokale forankring er stor hos Per Normann, der er født og opvokset i Brønderslev og bosat i Tårs, og som har masser af erfaring med detailbranchen – de seneste 15 år som souschef i Biltema i Aalborg. Og allerede inden åbningen har den nye varehuschef oplevet stor opbakning fra mange i Hjørring og omegn.

– Jeg har talt med rigtig mange i området, og folk glæder sig virkelig, til vi åbner. Det er skønt at opleve, og jeg ser i den grad frem til at give vendelboerne nogle gode oplevelser og en rigtig god service i varehuset, siger Per Normann.

Bæredygtigt byggeri

Biltemas varehus i Hjørring er det hidtil mest ambitiøse med hensyn til klima og bæredygtighed. For at mindske varmedannelsen er den nye bygning beklædt med hvidt tagpap. Intelligent styring begrænser varme- og energiforbruget, og der er tidsstyret LED-belysning overalt. Strømmen leveres delvist af et 300 kvadratmeter stort solcelleanlæg på taget, mens bygningen opvarmes af et 200 kW jordvarmeanlæg.

– Vi stiller store krav til bæredygtighed, og såvel i byggefasen som efterfølgende, hvor varehuset er i brug, er miljøhensyn tænkt ind i alle aspekter. Det er vigtigt, at vi sætter så lille et aftryk på klimaet som overhovedet muligt, og det efterlever vi med det nye varehus, siger Per Normann.

Den nye Biltema kommer til at beskæftige 29 medarbejdere på Frederikshavnsvej 260 i Hjørring. Borgmester Arne Boelt indvier det nye varehus lørdag den 3. oktober klokken 8.00.

Kontakt:

Per Normann
Varehuschef, Biltema Hjørring
(+45) 22 33 17 95
sales.aalborg@biltema.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/biltema-abner-gigantvarehus-i-hjorring-den-3-oktober?releaseId=13599071

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu