ANNONCE

PRM / Bitdefender udpeger Emilio Roman som vicepræsident for EMEA Sales

5. maj 2020 10:04 | Af: Ritzau Info
 

Bukarest, Rumænien – Bitdefender, et førende globalt cybersikkerhedsfirma, der beskytter mere end 500 millioner systemer verden over, har udnævnt Emilio Roman som vicepræsident for EMEA Sales, for at drive virksomhedens vækstmål. Roman vil være ansvarlig for Bitdefenders salgsstrategi og go-to-market-eksekvering i EMEA-regionen.

Pressemeddelelse fra Bitdefender

Som succesfuld leder med mere end 20 års erfaring med at stå i spidsen for højtpræsterende globale teams, har Emilio Roman bred erfaring indenfor cybersikkerhed og cloud-industrien og har med succes ledt tværfaglige hold i udførelsen af hurtigtskalerende virksomhedsstrategier.

Hans udnævnelse støtter firmaets vækst over hele EMEA-regionen og bygger på Bitdefenders forpligtelse til at kanalisere udvikling og hurtig ekspansion i business-to-business-markedet. Emilio vil udnytte det øgede behov for cybersikkerhed, skabt af tydelige skift i, hvordan virksomheder opererer, samt de muligheder der er opstået pga. markedskonsolidering i de seneste år.

Han kommer til at rapportere til Joe Sykora, VP for Global Sales and Channels.

“Som en anerkendt salgs- og virksomhedsleder har Emilio Roman bevist sine evner i at lede succesfulde teams og levere høj vækst til virksomheder i EMEA og APAC,” fortæller Sykora. “Emilio bringer en masse erfaring, regional markeds-ekspertise og en dyb forståelse for sikkerhedsindustrien med sig. Hans erfaring og ekspertise, kombineret med Bitdefenders verdenskendte, højtpræsterende teknologier, vil spille en essentiel rolle i at konsolidere vores indsats i EMEA.”

“Denne rolle hos Bitdefender repræsenterer en virkelig spændende mulighed for at arbejde sammen med en af de mest innovative spillere indenfor cybersikkerhedsmarkedet, med hurtig global ekspansion og en ekspanderende produktportefølje,” siger Roman. “Jeg ser frem til at lede EMEA-holdets indsats – at øge virksomhedens aftryk og udvide dens forhold til sine partnere.”

Bitdefender har oplevet stor vækst i løbet af de sidste fem år, særligt ved at ekspandere i B2B-markedet. I de seneste par år har selskabet redesignet sine tilbud ved at tilføje to nye forretningsområder som reaktion på den stigende efterspørgsel fra forbrugere der kræver netværks-sikkerhedsanalyse og styrede opdagelses- og reaktionsløsninger.

Kontakt:

Kontakt Simon From-Poulsen, Frontpage PR & Communications
telefon 30315762, mail simon.from@frontpage.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bitdefender-udpeger-emilio-roman-som-vicepraesident-for-emea-sales?releaseId=13592822

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu