ANNONCE

PRM / Blå Kors lukker alle sine genbrugsbutikker

12. marts 2020 11:33 | Af: Ritzau Info
 

Blå Kors har valgt at lukke alle genbrugsbutikker i foreløbigt to uger.

Pressemeddelelse fra Blå Kors Danmark

Blå Kors har valgt at lukke alle organisationens 53 genbrugsbutikker i foreløbigt to uger af hensyn til kunder og frivillige medarbejdere.

“Vores genbrugsbutikker udgør en vigtig del af vores økonomi, derfor er det selvfølgelig en meget alvorlig situation for os. Men langt størstedelen af vores frivillige medarbejdere i genbrugsbutikkerne er ældre mennesker, og vi ønsker på ingen måde at være med til at sætte deres helbred på spil,” forklarer Anders Christensen, der er chef for Blå Kors Genbrug.

Anders Christensen håber, at butikkerne snart kan åbne igen.

“Vi er selvfølgelig rigtig kede af ikke at kunne holde åbent for vores kunder, og der er også rigtig mange af vores frivillige, som kommer til at savne det sociale fællesskab i butikkerne. Men lige nu mener vi, at det er de eneste rigtige at gøre, og så håber vi bare, at vi snart kan åbne igen,” siger Anders Christensen.

Eneste butik, der fortsat er åben, er webshoppen lidtsmartere.dk.

“Vores webshop er naturligvis stadig åben, og man kan bestille varer, ligesom man plejer. Vi kan dog ikke garantere, hvor hurtigt varen kan leveres,” siger Anders Christensen.

Anders Christensen minder i øvrigt om, at man stadig kan støtte Blå Kors ved at donere pengegaver via fx MobilePay på 90870.

Kontakt:

Chef for Blå Kors Genbrug Anders Christensen tlf.: 21122120 email: acn@blaakors.dk

Kommunikationschef Thomas Røddik Korneliussen tlf.: 26 20 20 46 email: trk@blaakors.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bla-kors-lukker-alle-sine-genbrugsbutikker?releaseId=13589868

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu