PRM / Black Friday bliver vildere end sidste år

22. november 2018 10:01 | Af: Ritzau Info
 

Danskerne har for alvor taget det amerikanske koncept “Black Friday” til sig. Siden 2015 er salget på denne dag kun blevet vildere, og det forventes at rekorderne overgås igen i år.

Pressemeddelelse fra Startpakke.com

Mange danskeres Dankort gløder på Black Friday. Næsten alle kender til udsalgsdagen, og mange planlægger allerede nu, hvilke varer de er på udkig efter på Black Friday, der i år er den 23. november.

Tre områder, hvor du kan spare 1.000-vis af kroner:

Se hele listen med tilbud her.

Tal fra Nets viser, at der blev brugt over 2 mia. kroner på Black Friday i 2017. Det gjorde Black Friday til den største handelsdag nogensinde, og det forventes at den rekord bliver slået når vi rammer dagen i år.

Oprindeligt var dagen kun forbeholdt tech-bracnhen, der skulle af med det sidste af årets produkter, så der var plads til de nye varer efter nytår. Derfor blev fladskærme, musikanlæg og så videre sat ned med mere end 50%. Siden Black Friday ramte Danmark i 2015 er tilbudsdagen dog kommet til at dække langt mere end bare teknologibranchen.

Mange vilde tilbud

Danske webshops har i ugevis planlagt hvilke tilbud de skal køre på dagen. Og der er god grund til at holde pengepungen i lommen indtil vi når til Black Friday. Det ved om nogen Rolf Hansen fra Startpakke.com, der har brugt tid på at danne en stor liste med overblik til forbrugerne.

“Vi har i flere uger modtager henvendelser fra webshops, der forbereder sig til dagen. Allerede nu kan vi godt løfte sløret for, at Black Friday bliver en vild handelsdag, hvor folk kan finde store rabatter på nettet.”

Der er netop god grund til at tænde computeren og surfe på nettet netop denne dag, frem for at traske rundt i butikkerne. Det er nemlig primært webshops, der har taget Black Friday til sig. Mange åbner for tilbuddene når klokken rammer 00:00 d. 23. november.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/black-friday-bliver-vildere-end-sidste-ar?releaseId=13564187

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu