ANNONCE

PRM / Bliv klogere på børneeksem i Aarhus

4. marts 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Vær med, når Astma-Allergi Danmark inviterer til eksemkursus en aften i Aarhus, hvor du kan få gode råd og ny viden om børneeksem – også kaldet atopisk eksem.

Pressemeddelelse fra Astma-Allergi Danmark

Hvad er børneeksem, og hvordan behandles det? Det kan du blive klogere på torsdag den 19. marts kl. 17.00 – 20.30, hvor Astma-Allergi Danmark inviterer til eksemkursus i Aarhus på Scandic Aarhus City. Medlemmer af Astma-Allergi Danmark har fortrinsret til kurset, hvor du blandt andet får gode råd mod kløe og høre om den seneste forskning i børneeksem – også kaldet atopisk eksem.

Eksemkurset er særligt henvendt til forældre til børn med eksem samt unge og voksne med eksem.

Få hjælp til dine udfordringer

Børneeksem giver tendens til tør, kløende hud og kan forekomme i forskellige aldre og se forskelligt ud. Nogle har få pletter med eksem en gang imellem, mens andre er hårdt angrebet af eksem på en stor del af kroppen i længere perioder.

På eksemkurset er der god tid til at få rådgivning og få besvaret dine spørgsmål om børneeksem. Der vil desuden være en enestående mulighed for at møde andre i samme situation. Undervisere på eksemkurset er Kristina Sophie Ibler, afdelingslæge, ph.d. og sygeplejerske Christine Munch Westergaard, der til dagligt hjælper børn og voksne med børneeksem på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Der er 40 pladser på det populære eksemkursus, og tilmelding sker på Astma-Allergi Danmarks hjemmeside: www.astma-allergi.dk/kurser.

FAKTA: Eksemkursus i Fredericia

Torsdag den 19. marts kl. 17 – 20.30

Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus

Tilmelding på www.astma-allergi.dk/kurser

Som medlem af Astma-Allergi Danmark er du garanteret en plads, så længe pladser haves. Pårørende er meget velkomne.

Spørgsmål: Kontakt Astma-Allergi Danmark på 43435911 eller på kursus@astma-allergi.dk

Kontakt:

Kontakt for yderligere oplysninger:
Anne Holm Hansen
Vicedirektør i Astma-Allergi Danmark
Tlf. 20 82 25 76
info@astma-allergi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bliv-klogere-pa-borneeksem-i-aarhus?releaseId=13586068

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu