PRM / Bliv klogere på nybyg: Træhus ved Randers slår dørene op

26. april 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Når Scanwo holder åbent hus i Randers 29. april vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.

Pressemeddelelse fra Scanwo A/S

Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Kong Olafs Vej i Randers 29. april klokken 13 til 15. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve et rummeligt og økonomisk træhus.

– Med 184 kvadratmeter efterlader planløsningen rigeligt med plads for den gennemsnitlige familie at boltre sig på. Bjælkehuset har et stort køkken-alrum med ovenlys, der sikrer et behageligt lys, mens der er skrå lofter i stuen og et stort vinduesparti til haven. Huset lever op til energikravene for 2020, og fjernvarmebaseret gulvvarme sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Anders Hankelbjerg, der er salgschef hos Scanwo.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Randers bliver ligesom alle øvrige helårshuse fra Scanwo forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et fornuftigt boligmarked i Randers er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Huset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset kun leveret et byggesæt, hvor bygherren selv har stået for byggeprocessen. Men det er også muligt at blive boligejer med en medbyg- eller færdigløsning.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Der afholdes åbent hus på adressen Kong Olafs Vej 23, 8920 Randers NV, søndag den 29. april fra klokken 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Anders Hankelbjerg
Scanwo DK A/S
(+45) 40 11 85 58
aha@scanwo.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bliv-klogere-pa-nybyg-traehus-ved-randers-slar-dorene-op?releaseId=12627590

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu