ANNONCE

PRM / Bliv klogere på terror i Danmark

27. februar 2020 13:47 | Af: Ritzau Info
 

Kulturium Biograf i Ishøj inviterer til forpremiere på filmen ‘Krudttønden’ onsdag den 4. marts kl. 18.30. Inden filmen vil der være et oplæg af TV2 News-journalist og kriminalreporter Janni Pedersen

Pressemeddelelse fra Ishøj Kommune

I 2015 – i en tid, hvor Europa prøvede at komme sig oven på angrebet på Charlie Hebdo – blev København ramt af et terrorangreb, hvor to personer mistede livet og yderligere seks blev såret.

Kulturium Biograf i Ishøj inviterer til en aften, hvor du kan blive klogere på terror i Danmark med oplæg og forpremiere på filmen ‘Krudttønden’, som netop handler om angrebet i 2015.

Lyt til oplæg inden filmen

Dramaet ‘Krudttønden’ er instrueret af Ole Christian Madsen og er inspireret af terrorangrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015.

På rollelisten er bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygmann og Albert Arthur Amiryan, som på lærredet fremfører tiden op til, under og efter angrebene – fra ofrenes samt gerningsmandens side.

Før filmen vil journalist Janni Pedersen, der i sit virke som kriminalreporter har høstet megen erfaring og viden om terrorisme i Danmark, fortælle om emnet.

Der vil være snacks og et glas vin til oplægget, hvorefter biografsæderne kan indtages.

Billet til arrangementet kan købes på ticketmaster.dk til 95kr. ekskl. gebyr.

Kontakt:

Stella Due Bylov Jacobsen, eventkoordinatorelev: sduja@ishoj.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bliv-klogere-pa-terror-i-danmark?releaseId=13588976

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu