ANNONCE

PRM / Bøn fra Samsølinjen: book på forhånd

6. maj 2020 09:02 | Af: Ritzau Info
 

I forbindelse med corona-krisen har Samsølinjen reduceret antallet af passagerer til det halve på færgen mellem Kalundborg og Ballen. Det sker for at kunne skabe den nødvendige afstand mellem passagererne. Samsølinjen retter nu en bøn til passagererne om at booke plads på forhånd, så samsingerne er sikre på at få en plads.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

For at skabe den nødvendige afstand mellem passagererne har Samsølinjen reduceret antallet af passagerer, så det kun er hvert andet sæde på færgen, som sælges. Men på Samsø rejser mange af de lokale på vilkår, hvor de blot møder op til en afgang.

Det giver Samsølinjen en udfordring med at skabe plads, da det er svært at forudse, hvor mange gæster som kommer til en bestemt afgang. Især på de kommende helligdage kan passager-kapaciteten blive vanskelig at styre.

“Hvis de lokale rejsende ved præcis, hvilken afgang de skal med, så vil det være en stor hjælp, hvis de booker på forhånd. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at sikre de lokale en plads på færgen”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Corona-krisen har også gjort det muligt for rejsende med behov for at være isoleret, at de kan opholde sig i bilen på vogndækket under overfarten.

“Ved at booke på forhånd vil gæsterne også være sikret en plads på den valgte tur. Det betyder, at vi forhåbentlig kan undgå, at vi må afvise passagerer i havnen, fordi der ikke længere er plads nok på færgen”, siger Jesper Skovgaard.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bon-fra-samsolinjen-book-pa-forhand?releaseId=13592884

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu