ANNONCE

PRM / Børnebøger, kaffe og croissanter

13. februar 2020 10:01 | Af: Ritzau Info
 

Torsdag den 5. marts kl. 19.30-21.00 er der inspirerende café-aften for voksne med fokus på børnelitteraturen til de 5-9 årige på Næstved Biblioteks Lille Scene.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

På Næstved Bibliotek har vi igennem de senere år arbejdet målrettet med at inspirere børn og unge til at holde fast i læsningen igennem vores Åben Skole tilbud til Næstved Kommunes folkeskoler. I undersøgelsen “Børns læsevaner 2017: Overblik og indblik” fremgår det, at børnene vidste, at de voksne omkring dem var vigtige inspirationskilder og igangsættere, når de skulle vælge gode bøger at læse.

Derfor vil vi i løbet af det næste års tid invitere forældre, bedsteforældre og andre voksne omkring børnene til en række arrangementer med fokus på børnelitteraturen: Hvilke børnebøger har I selv haft gode oplevelser med? Hvordan ser børnelitteraturen ud i dag? Hvad er der kommet til netop dit barns aldersgruppe? Og hvor finder du bøgerne på biblioteket?

Læselyst, læseglæde og gode historier
Med arrangementerne ønsker vi at være med til at bringe læselyst, læseglæde og det at være sammen om en god historie ud i alle hjem. Vi vil gerne være med til at klæde de voksne på til at blive gode læse-ambassadører for børnene.

Denne aften er for voksne omkring de 5-9 årige børn – både forældre, bedsteforældre og andre interesserede.

Der vil være mulighed for at blive oprettet som låner på biblioteket efter oplægget. Husk sundhedskort!

Vi serverer kaffe og croissanter undervejs.

Arrangementet finder sted torsdag den 5. marts kl. 19.30-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Arrangementet er gratis, men tilmelding via www.naesbib.dk er nødvendig.

Kontakt:

Børnekulturformidler Eva Schelke tlf.: 5588 4144 email: evjen@naestved.dk

Bibliotekar Vibeke Sølling tlf.: 5588 4123 email: visje@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borneboger-kaffe-og-croissanter?releaseId=13588019

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu