ANNONCE

PRM / Børns Vilkår udskyder sin landsindsamling

11. marts 2020 13:28 | Af: Ritzau Info
 

Set i lyset af situationen med COVID-19 coronavirus, som udvikler sig time for time, har Børns Vilkår besluttet at udskyde sin landsindsamling, som skulle have været afviklet søndag den 22. marts.

Pressemeddelelse fra Børns Vilkår

Der arbejdes på at finde en ny dato senere på året, hvor indsamlingen kan blive afholdt. Alle tilmeldte indsamlere er blevet informeret på mail.

Børns Vilkårs landsindsamling har til formål at indsamle penge til BørneTelefonen, som hvert år oplever et stigende antal henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen.

“Vi får så mange henvendelser, at vi ikke engang kan besvare halvdelen. Vi håber derfor, at alle de danskere, der skulle have samlet ind til BørneTelefonen den 22. marts, stadig vil være indsamlere, når vi har en ny dato klar. De indsamlede midler fra landsindsamlingen er afgørende for BørneTelefonens drift og udvikling,” siger direktør Rasmus Kjeldahl.

I en tid, hvor skoler og daginstitutioner lukker ned, sætter Børns Vilkår alle sejl til for at sikre, at BørneTelefonen fortsat er fuldt funktionsdygtig.

“I krisetider som nu spiller BørneTelefonen en særligt vigtig rolle, fordi den er et sted, hvor børn kan henvende sig og få sat ord på deres bekymringer og tanker. Flere er for eksempel bange for, at deres forældre eller bedsteforældre skal blive meget syge. På BørneTelefonen er de frivillige rådgivere trænede i at lytte og hjælpe børnene bedst muligt,” siger Rasmus Kjeldahl.

Kontakt:

Pressetelefon tlf.: 20204459

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borns-vilkar-udskyder-sin-landsindsamling?releaseId=13589823

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu