PRM / BoligPortal ser klar fordel med dedikeret boligminister

27. juni 2019 20:49 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra BoligPortal

https://www.boligportal.dk/info/wp-content/uploads/2019/06/boligportal_anders_hyldborg_090_sh_web.jpg” alt=”” width=”700″ height=”467″/>

Den nye regering er nu på plads, ministerposterne er fordelt, og Kaare Dybvad er den nye boligminister.

Det er godt med et klart fokus på boliger, ejendomme og byudvikling på ministerniveau, lyder det fra administrende direktør i BoligPortal Anders Hyldborg.

“Vi ønsker Kaare Dybvad tillykke med den nye ministerrolle. Et godt valg og vi får en minister, der har et solidt kendskab til fagområdet, og ikke mindst hvordan boliger og boligmassen bidrager både til udviklingen af Danmark generelt, men også i de regionale områder,” siger han.

“Vi ser frem til at samarbejde og vil altid stå klar med sparring og data, så byudviklingen sker i sammenhæng mellem det offentlige, developere og borgere. Så der også i fremtiden bliver bygget endnu flere attraktive boliger, som matcher både den ønskede byudvikling, hvad developere vil udvikle, og hvad befolkningen ønsker at leje”, siger Anders Hyldborg.

Kontakt:

Pressekontakt Paulina Malanowicz tlf.: 21355393 email: pam@boligportal.dk

Pressekontakt Emilie Haaber Lynggaard tlf.: 20449622 email: ehl@boligportal.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/boligportal-ser-klar-fordel-med-dedikeret-boligminister?releaseId=13576097

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu