ANNONCE

PRM / Borgere kan nu få hurtig genoptræning af hænder på Aleris-Hamlet Ringsted

10. september 2020 15:10 | Af: Ritzau Info
 

Er der behov for genoptæning af hænderne efter behandling, giver en ny aftale mellem Aleris-Hamlet i Ringsted og FritValgsService, borgerne mulighed for at vælge genoptræning hos ergoterapeut Mette Schächter, såfremt der er mere end en uges ventetid på genoptræning i kommunalt regi.

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet oprettede i forsommeren et Håndcenter på hospitalet i Ringsted. Her arbejder erfarne speciallæger i håndkirurgi, reumatologi og neurologi tæt sammen med sygeplejersker og ergoterapeuter om at give patienterne et optimalt udrednings-, behandlings- og genoptræningsforløb.

Ansættelsen af ergoterapeut Mette Schächter har samtidig gjort det muligt at blive godkendt som leverandør af ergoterapeutisk genoptræning under fritvalgsordning. Dette betyder, at borgeren kan vælge en godkendt privat leverandør, såfremt bopælskommunen ikke inden for 7 dage efter udskrivning fra sygehus kan tilbyde opstart af genoptræning.

“Vi er stolte over, at vi nu er godkendt på avanceret niveau som kun 1 ud af 2 steder her på Sjælland. Der er kun 3 private udbydere af ergoterapi, og den tredje bor i Vestjylland, så vi håber at kunne hjælpe mange borgere til en hurtig genoptræning fremover”, siger hospitalschef på Aleris-Hamlet Ringsted Lone Dahl.

Ergoterapeut Mette Schächter har 20 års erfaring i specialiseret genoptræning af håndkirurgiske patienter, og hun er tidligere specialeansvarlig ergoterapeut inden for skinnebehandling. Det er således en meget erfaren specialist, som patienterne møder på Aleris-Hamlet Ringsted.

Kontakt:

Birgitte Hoffmann, Presseansvarlig, Aleris-Hamlet Hospitaler
(+45) 29 68 76 65
Birgitte.hoffmann@aleris-hamlet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borgere-kan-nu-fa-hurtig-genoptraening-af-haender-pa-aleris-hamlet-ringsted?releaseId=13599691

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu