ANNONCE

PRM / Borgerservice genåbner i dag

9. juni 2020 11:19 | Af: Ritzau Info
 

Borgerservice i Guldborgsund genåbner i dag, tirsdag den 9. juni kl. 10.00. For at blive betjent skal du bestille tid, før du møder op

Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

Hidtil har Borgerservice kørt med nødberedskab, hvor kun de allermest presserende henvendelser er blevet håndteret. Men nu åbner Borgerservice for alle som led i regeringens gradvise genåbning af Danmark.

Ligesom alle andre steder skal der holdes afstand, så der vil ikke være plads til ret mange ad gangen i Borgerservice. For at undgå at folk kommer til at stå i kø og vente udenfor i al slags vejr, indføres der krav om tidsbestilling ved alle ærinder i Borgerservice. Man kan altså ikke længere bare komme ind fra gaden og blive betjent, når Borgerservice genåbner i dag, tirsdag.

Almindelige åbningstider
Borgerservice har åbent til normal tid – både i Nykøbing og i de decentrale borgerservicecentre. Dog vil Nørre Alslev videobaserede Borgerservice ikke have åbent, da denne ikke er bemandet og der derfor ikke kan sikres den nødvendig hygiejne efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Uanset hvilket ærinde du har i Borgerservice, skal du bestille tid. Du bestiller tid telefonisk på 5473 1000 i kommunens telefontid mandag-onsdag kl. 9.00-15.00, torsdag kl. 9.00-17.00 og fredag kl. 8.00-13.00.

Borgerservice åbner ligeledes for tidsbestilling tirsdag den 9. juni kl. 9.00.

“Vi betjener telefonerne så hurtigt vi kan, men specielt her i starten kan der være risiko for ventetid, når man ringer for at få en tid. Jeg vil derfor anbefale, at man overvejer at udsætte knap så nødvendige ærinder nogle dage,” siger leder af Bibliotek & Borgerservice Charlotte Møller.

Kontakt:

Leder af Bibliotek & Borgerservice, Charlotte Møller, telefon 2518 0370

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borgerservice-genabner-i-dag?releaseId=13594798

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu