ANNONCE

PRM / Borgmester opfordrer sommerhusejere til at renovere

19. marts 2020 10:41 | Af: Ritzau Info
 

Borgmester Erik Buhl opfordrer sommerhusejere til at udnytte afbestilte reservationer til at fremrykke planlagte renoveringer for at sikre opgaver til lokale håndværkere.

Pressemeddelelse fra Varde Kommune

ERHVERV

Coronavirussen påvirker hele turismeerhvervet, hvilket blandt andet afspejler sig i afbestillinger af planlagte sommerhusbesøg.

Samtidig bliver den lokale byggebranche ramt på ordrebogen i takt med, at store dele af samfundet lukker ned som følge af virussen.

Situationen får borgmester Erik Buhl til at opfordre sommerhusejere til at igangsætte renoveringer, som egentlig var planlagt til udførelse senere. På den måde kan sommerhusejerne give en tiltrængt håndsrækning til det lokale erhvervsliv.


CITAT
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:

“Hvis man fx planlægger at renovere sit køkken til vinter, så håber jeg, at man vil overveje, om det kan lade sig gøre at sætte i gang allerede nu. Det er klart, at ikke alle har økonomien til at træffe sådan en beslutning, men hvis pengene tillader det, vil det være en kæmpe hjælp for vores lokale erhvervsliv.”

Kontakt:

Borgmester i Varde Kommune Erik Buhl (V) tlf.: 40 17 44 54 email: erbn@varde.dk

Kommunikationschef Steffen Kjær tlf.: 21 83 71 89 email: stkj@varde.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/borgmester-opfordrer-sommerhusejere-til-at-renovere?releaseId=13590219

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu