ANNONCE

PRM / Bornholmske pendlere får egen lounge

9. marts 2020 09:27 | Af: Ritzau Info
 

Pendlere på Bornholm kan se frem til et forår med bedre service. Pendlerne får nu mulighed for at tage turen i en pendler-lounge under overfarten, og de vil også blive prioriteret, så de kommer først muligt på og af færgen.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Når de bornholmske pendlere fra i eftermiddag tjekker ind i havnene i Rønne eller Ystad, vil de opleve en betydelig bedre rejseoplevelse. Turen kan nydes i et dedikeret loungeområde til pendlere, ligesom pendlerne vil blive prioriteret ved ombord- og frakørsel.

“Vi har længe gerne villet give pendlere en bedre service. Det er vigtigt, at de hyppigt rejsende har et område, hvor de har ro til at arbejde og forberede sig på det, de skal frem til”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Pendlere er en gruppe af rejsende, som ofte er på vej til arbejde og til møder.

“Det er en anden måde at rejse på, og de er oftere under et pres for at nå frem til et bestemt tidspunkt. Derfor er vi sikre på, at pendlerne også vil se positivt på muligheden for at komme først muligt på og af færgerne”, siger Jesper Skovgaard.

De nye vilkår for pendlere vil træde i kraft i eftermiddag mandag den 9. marts 2020, og medfører hverken prisstigninger eller ændrede betingelser i pendlerproduktet.

Loungeområdet på Express1 er etableret midtiskibet, og samtidig vil Bornholmslinjen sikre, at banestyring og lasteprocesser i Rønne og Ystad prioriterer pendlerne inden opstarten til formiddag. Da lasteprocesser er helt nye, opfordres pendlerne til at have lidt tålmodighed med de første afgange.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bornholmske-pendlere-far-egen-lounge?releaseId=13589633

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu