ANNONCE

PRM / Bortvisning af tidligere direktør var i orden

7. februar 2020 17:54 | Af: Ritzau Info
 

Voldgiftsretten har konkluderet, at bortvisningen af tidligere adm. direktør i Akademikernes A-kasse var berettiget.

Pressemeddelelse fra Akademikernes A-kasse

I efteråret 2018 gjorde en vicedirektør opmærksom på flere kritisable forhold i Akademikernes A-kasse. Det drejede sig blandt andet om misbrug af midler i forbindelse med indkøb og arrangementer og brug af bonusordninger, der tilkom virksomheden.

Den daværende adm. direktør blev i den forbindelse bortvist og afskediget, og flere medier satte fokus på de kritisable forhold, der har hersket i Akademikernes A-kasse.

Der er nu kommet afgørelse i voldgiftsagen i forbindelse med bortvisningen. Voldgiftsretten har konkluderet, at bortvisningen var berettiget.

“Det var den afgørelse, vi havde forventet, men vi er selvfølgelig glade for at få det bekræftet. Og vi ser nu frem til endelig at kunne afslutte sagen og igen kigge fremad,” siger formand for bestyrelsen i AKA, Thomas Damkjær Petersen.

Akademikernes A-kasse har under hele forløbet fastholdt, at både afskedigelsen og den efterfølgende politianmeldelse var på sin plads.

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt pressekonsulent Martin Ellermann på mae@aka.dk eller 2883 0900.

Kontakt:

Pressekontakt Martin Ellermann tlf.: 28830900 email: mae@aka.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bortvisning-af-tidligere-direktor-var-i-orden?releaseId=13587790

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu