PRM / Brøndby-doublen ligger til højrebenet

2. maj 2018 13:34 | Af: Ritzau Info
 

Efter en formidabel sæson er Brøndby snublende nær den eftertragtede dobbelt-triumf. NordicBet betaler pengene beskedne 1,35 gange igen, hvis Vestegnsklubben vinder både pokal og mesterskab.

Pressemeddelelse fra NordicBet

Efter nogle magre år er Brøndby på vej til at generobre den absolutte top i dansk fodbold. Alexander Zornigers mandskab har i løbet af de seneste uger sat alle konkurrenterne til vægs og står nu med ganske overbevisende chancer for et snuppe både mesterskabet og pokalen.

Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos NordicBet, der tilbyder odds 1,35 på, at Brøndby vinder The Double, hvilket svarer til en sandsynlighed på 69 procent.

Meget tyder på, at de eneste, der kan stoppe Brøndby lige nu, er dem selv. Med mindre de undervurderer Silkeborg voldsomt eller får deciderede gummiben i ligaen, er det svært at se, hvordan de ikke skal vinde begge dele. Og med en indpisker som Zorniger ved roret virker det ikke sandsynligt, at Brøndby oplever et sammenbrud”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

FC København vandt The Double i både 2016 og 2017, mens Brøndby senest høstede æren i 2005. Kun fem klubber i dansk fodbold har vundet doublen. Snupper Brøndby hæderen i år, kommer man op på siden af AGF med tre af slagsen.

Vinder Brøndby The Double?

JA 1,35
Nej 3,00

Find flere spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Superligaen – Vinderspil

Kontakt:

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/brondby-doublen-ligger-til-hojrebenet?releaseId=12757384

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu