PRM / Brystforstørrende operationer: Flere ønsker et naturligt udseende

2. maj 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Antallet af brystforstørrelser med eget fedt er fordoblet de seneste fem år, og de mest almindelige implantater er en moderat størrelse. Simone Nygaards største ønske til sin brystforstørrende operation var et naturligt udseende.

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler A/S

Når danske kvinder træffer beslutningen om at få foretaget en brystforstørrende operation, er det langt fra med ønsket om et kunstigt plastik-look. I takt med at operationen bliver mere socialt accepteret, ændrer klientellet sig, og langt de fleste kvinder ønsker i dag et naturligt udtryk. Landets største udbyder af brystforstørrende operationer, Aleris-Hamlet Hospitaler, indopererer flere implantater med forholdsvis moderat volumen. Samtidig er andelen af kvinder, der forstørrer barmen med sit eget fedt, fordoblet de sidste 5 år

– Omkring tolv procent af vores brystforstørrende operationer er i dag med eget fedt, hvilket giver et langt mere naturligt udseende, end med implantater. Brysterne får ikke så meget fylde opadtil, og fedtet fordeler sig på ‘almindelige’ bryster. Samtidig ser vi, at i dag vælger 65% af kvinderne implantater på mellem 275 milliliter og 400 milliliter, hvilket er en moderat forstørrelse, siger Bo Jønsson, specialeansvarlig overlæge i plastikkirurgi, ved Aleris-Hamlet Hospitaler.

Der findes over 700 kombinationer af implantater med varierende form, blødhed og med størrelser fra 120 til 800 milliliter.

Bryster der passer til kroppen

Fra naturens side har Simone Nygaard altid været en meget spinkel pige. Da hun begyndte at udvikle kvindelige former, indså hun hurtigt, at hun ikke ville få meget barm. De manglende kurver ærgrede Simone Nygaard.

– Jeg synes, det er flot og feminint med former, og jeg følte virkelig ikke, at jeg havde nok. Denne følelse blev hos mig i lang tid, og jeg begyndte at undersøge de forskellige muligheder, fortæller Simone Nygaard fra Jyderup.

En årrække senere traf hun den endelige beslutning om at få foretaget en brystforstørrende operation. Simone Nygaard havde et vigtigt forbehold, inden hun tjekkede ind på en plastikkirurgisk klinik: Resultatet skulle for alt i verden se naturligt ud.

– Jeg gjorde mig rigtig mange overvejelser inden operationen, og jeg var bange for, at jeg ville se kunstig ud. Mine bryster skulle ikke være store og voldsomme, men små og passe til resten af min krop, fortæller Simone Nygaard.

Selvværdboost

Simone Nygaard fik foretaget en brystforstørrende operation ved Aleris-Hamlet Hospitaler i København, hvor hun fik indopereret implantater på 275 milliliter i hvert bryst. Få uger senere var hævelserne forsvundet og hun kunne iagttage sine nye bryster, og i dag, halvandet år efter, har hun oplevet store forandringer i sit liv.

– Min operation har betydet rigtig meget for mig. Pludselig kan jeg gå ud og købe en bh og rent faktisk synes, den ser pæn ud på min krop. Operationen har givet mit selvværd et kæmpe boost, og den har betydet, at jeg nu har mod på at vise mig i badetøj, fortæller Simone Nygaard.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/brystforstorrende-operationer-flere-onsker-et-naturligt-udseende?releaseId=12652303

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu