PRM / Budget og tjekliste: Den ultimative flytte hjemmefra guide

8. august 2018 08:30 | Af: Ritzau Info
 

Studiestart står snart for dagen, og det betyder for mange ligeså det at flytte hjemmefra. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvad der skal være styr på både før, under og efter flytningen – specielt hvis det er første gang. Derfor har Mikonomi.dk udarbejdet den ultimative flytteguide til dig, der skal flytte hjemmefra. Den indeholder en flyttetjekliste og giver dig mulighed for at downloade og udfylde dit eget personlige budget.

Pressemeddelelse fra Mikonomi.dk

I forbindelse med studiestart er der utrolig mange danskere, der vælger at flytte hjemmefra eller generelt bare flytter. Sidste år var der hele 92.668 flytninger i august måned. Det var også denne måned, hvor der var flest, der flyttede. Dette hænger højst sandsynligt sammen med, at mange netop vælger at flytte i forbindelse med studiestart. Derfor har Mikonomi.dk udviklet en komplet guide til at flytte hjemmefra med tilhørende budget og tjekliste, så du kan få alle de informationer, der er behov for angående flytning.

Læg dit eget budget, og få overblik over dine udgifter

Det kan være en god idé at få helt styr på, hvilke indtægter og udgifter du har. Det kan være til stor hjælp både før og efter flytning. Først fremmest kan det hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har råd til at bo i. Derefter kan det hjælpe dig med at få et overblik over, hvad dine penge går til hver måned og hvor meget, du skal budgettere med. For at gøre ovenstående lettere, kan du downloade og udfylde dette budget. Heri kan du indsætte dine forskellige indtægter samt udgifter for at få et komplet overblik over din finansielle situation.

Meld flytning til tiden, og undgå bøde

Udover at der skal være styr på, hvilke udgifter du kommer til at have, skal der ligeså være styr på andre praktiske ting. Du skal for eksempel huske at melde, at du flytter adresse senest fem dage efter, at du er flyttet. Såfremt dette ikke gøres, koster det nemlig en bøde. I 2016 modtog 3.000 personer fra Københavns Kommune en bøde på 1.000 kr. for ikke at have meldt flytning i tide.

For at gøre det hele lidt mindre kompliceret i en ellers uoverskuelig situation, har Mikonomi.dk lavet en tjekliste med ting, du bør have styr på før og efter flytningen, som du kan hente her. Denne inkluderer blandt andet melding af flytning og meget mere.

Du kan få flere gode råd til at flytte hjemmefra og meget mere her.

Kontakt:

Kommunikationsansvarlig Camilla Kruuse tlf.: +45 38 41 03 08 email: ck@mikonomi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/budget-og-tjekliste-den-ultimative-flytte-hjemmefra-guide?releaseId=13295612

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu