ANNONCE

PRM / Byggegrunde revet væk i Andrup

8. september 2020 08:24 | Af: Ritzau Info
 

Boligbyggere med drøm om at bygge hus i Andrup var klar, da de sidste grunde i Nørregårdsparken blev udbudt midt i august.

Pressemeddelelse fra Esbjerg Kommune

Torsdag middag udløb fristen for at komme med et bud på en af de 13 byggegrunde i Nørregårdsparken i Andrup. Da alle indkomne bud var gjort op og tjekket efter, stod det klart, at der nu skal stå solgt ud for 12 af de 13 nye grunde i Andrup.

Den mindste grund er på 861 m2, og den største på 1085 m2. Grundene var oprindeligt prissat mellem 495.075 kr. og 779.700 kr., men efter den overståede budrunde kan priserne have ændret sig, hvis flere har budt ind på den samme grund.

“Det hurtige salg af grundene i Andrup viser vigtigheden af, at vi har et bredt udbud af boliggrunde i hele kommunen. Fra kommunens side vil vi gerne være med til at udvikle lokalsamfundene ved at sikre, at man kan bygge det hus, som man gerne vil bo i. Derfor forsøger vi at være på forkant med, hvor man kunne have lyst til at bygge og bo i fremtiden,” siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

De 13 grunde er den sidste etape i udstykningen i Nørregårdsparken, så hvis man ønsker at bo i Nørregårdsparken, er der nu kun få grunde tilbage. Der bliver nemlig ikke lavet yderligere udstykninger i området.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/byggegrunde-revet-vaek-i-andrup?releaseId=13599468

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu