ANNONCE

PRM / Byggeri-uddannelser genåbner

24. april 2020 13:18 | Af: Ritzau Info
 

Gennem ugen er flere NEXT Uddannelse Københavns erhvervsuddannelser genåbnet, heriblandt tømrer- og snedkeruddannelserne i Rødovre.

Pressemeddelelse fra NEXT Uddannelse København

Glæde var i onsdags stor, da NEXT Rødovres afgangselever på tømrer- og snedkeruddannelse vendte tilbage til skolen som led i regeringens genåbningsplan af ungdomsuddannelserne i Danmark. I første omgang har elever med et år tilbage af uddannelsen fået lov til at starte på skolerne igen efter flere ugers onlineundervisning hjemmefra.

Som køer tilbage på græs

Hyppig håndvask, 2 meters afstand mellem hinanden og forskudte pauser holdene imellem bliver den nye skolehverdag for eleverne, men det kunne ikke dæmpe deres begejstring over at være tilbage i værkstederne og i gang med det praktiske arbejde. Det kan uddannelsesleder Stephanie Halse skrive under på:

– Uden sammenligning i øvrigt, så har det været som at se de første køer komme på græs i foråret. Både vores elever og undervisere er nærmest overstadige over at være tilbage i værkstederne, fortæller Stephanie Halsen, som samtidig roser sine underviserne for deres effektivitet med den onlineundervisning, der i flere uger har været eneste mulighed for at undervise elever:

– Vores undervisere gik fra aldrig at have haft et Skypemøde til at undervise online på tre platforme på under syv arbejdsdage. Det betyder bl.a., at de elever, der vender tilbage i denne uge allerede har lavet tegninger til det, de skal arbejde med i værkstederne, og derfor kan være i gang med det samme. Det er stærkt gået, siger hun.

Også mureruddannelsen på NEXT er blandt andre genåbnet i denne uge. Flere af NEXT erhvervsuddannelser vil i den kommende tid genåbne, men hvornår ligger endnu ikke fast. Online-undervisningen kører videre for alle elever, som endnu ikke kan vende tilbage.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/byggeri-uddannelser-genabner?releaseId=13592323

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu