ANNONCE

PRM / Byrådet gør midtvejs-status

14. februar 2020 10:25 | Af: Ritzau Info
 

Byrådsperioden er nu nået halvvejs og et tilbageblik på de første to år viser, at Guldborgsund Kommunes byråd har løbet stærkt.

Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

På de to år er der udarbejdet konstitueringsaftale, planstrategi, kommuneplan, udvalgsstrategier og 2 budgetaftaler. Samtidig har alle udvalg og byråd til sammen behandlet 1390 sager. Mandag og tirsdag tager byrådet på Midtvejsseminar for at kigge tilbage på resultaterne af de første to år og på målene de kommende to år.

“Allerede fra starten havde vi en klar retning for vores fælles ambitioner. Vi er nået ganske langt og med seminaret kigger vi tilbage på de to år og ser hvor vi står i dag, men vi ser også hvad det kræver for at nå i mål med vores høje ambitioner inden for de fire år vi er valgt. Det kræver et klart fokus og et stærkt samarbejde på tværs i byrådet, hvilket der heldigvis også er”.

Byrådets fælles ambition var allerede fra starten meget klar med tre strategiske målsætninger:

  • Uddannelse, dannelse og ambitioner
  • Flere arbejdspladser
  • Gode rammer for sundhed og hverdagsliv

“Det er sundt lige at stoppe op og gøre status på de resultater vi har opnået og på om vi stadig er på rette vej og i det rette tempo. Derfor bruger vi 24 timer i et fælles “maskinrum”, så vi alle har et klart billede af alle vores resultater og et klart billede af de mål vi skal nå de kommende to år” siger borgmester John Brædder.

Som noget nyt udarbejdede byrådet ved opstarten også “Det Guldborgsundske Mindset”, som lagde et forstærket fokus på måden opgaverne løses på og på hvilke værdier, der ligger til grund for det daglige arbejde. Mindsettet består af:

  • Tidlig og rettidig indsats
  • Helhedsorienteret tilgang
  • Samskabelse og dialog
  • Udnyt potentialerne

“Det er nogle retningslinjer, som vores administration også arbejder ud fra og som vi i Byrådet har udarbejdet. Den måde at arbejde på er helt afgørende, hvis vi skal nå vores mål og derfor vil det være i fokus når vi mødes på mandag” fortæller borgmesteren og fortsætter “Vi er jo valgt til at være uenige og det skal der naturligvis være plads til, men uenighederne må aldrig stå i vejen, for de resultater vi ønsker at opnå som samlet byråd. Der er masser af masser af god energi og fælles forståelse for mål og resultater og det skal vi holde fast i nu, hvor vi bevæger os ind i sidste halvdel af perioden” afslutter borgmesteren.

Billedtekst: Byrådet på deres opstarts-seminar i februar 2018.

For yderligere information kontakt:
Borgmester John Brædder på tlf.: 2518 0390
Chefkonsulent Rikke Betak Lund på tlf.: 2518 0248

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/byradet-gor-midtvejs-status?releaseId=13588219

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu