ANNONCE

PRM / Byrådet inviterer til online debat om fremtidens Furesø

12. november 2020 20:18 | Af: Ritzau Info
 

De planlagte pop-up borgermøder blev ikke til noget på grund af corona, men byrådet vil fortsat gerne i dialog med borgerne om Furesø i 2030. Derfor inviterer de nu alle interesserede til debat den 18. november kl. 20.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

Borgmester Ole Bondo Christensen (A) ser frem til en spændende dialog med borgerne.

“Vi har allerede fået rigtig meget input på vores online platform, og den debat vil vi gerne bringe videre, så vi også kan få en direkte dialog om de ideer og forslag, som vores borgere kommer med,” udtaler Ole Bondo Christensen.

Den livestreamede debat foregår på www.furesoe.dk/borgermoede den 18. november kl. 20, hvor alle partier er inviteret til at deltage med en repræsentant, mens alle andre kan deltage via den skriftlige chat.

Den endelige frist, for at deltage i borgerprocessen om fremtidens Furesø, er søndag den 29. november. Herefter samles inputtet til byrådets videre beslutning.

Kontakt:

Ole Bondo Christensen (A), borgmester, 7216 5200
Steen Vinderslev, kommunaldirektør, 7216 5100

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/byradet-inviterer-til-online-debat-om-fremtidens-fureso?releaseId=13604222

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu