ANNONCE

PRM / Byt dig til nyt

2. marts 2020 10:01 | Af: Ritzau Info
 

Lørdag den 28. marts fra kl. 10.00-13.00 afholdes endnu et byttemarked i Salen på Næstved Bibliotek. Her kan du være med til at gavne miljøet og andre ved at dele dit overskud af ting. Samtidig kan du selv kan få glæde af det, som andre ikke længere vil have.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Vi skal være bedre til at udnytte de ressourcer, vi er omgivet af i hverdagen. Og her er byttemarked en hyggelig, social, gratis og miljøvenlig begivenhed, hvor du kan bytte til nyt. Din “adgangsbillet” er dine medbragte ting, som du giver til byttemarkedet.

Giv, hvad du har – tag, hvad du kan bruge
Konceptet “giv hvad du har”, hvor du selv medbringer de gode ting hjemmefra, som alligevel bare står og samler støv, “og tag hvad du kan bruge”, hvor du kan gå på opdagelse i det som andre har medbragt og tage det med hjem – er helt gratis.

Du kan medbringe ALT. Så længe det er ting, som andre kan bruge, er det kun fantasien, der sætter grænser. Eksempelvis tøj, sko, køkkenting, boligting, bøger, DVD’er, CD’er, LP’er, legetøj, spil, små møbler, smykker, accessories, tidssvarende elektronik, makeup/cremer, der er i orden, potteplanter og frugt fra haven. Den eneste begrænsning er, at det skal være ting man kan bære hjem i poser. Så vi modtager ikke store møbler og gamle TV. De skal afleveres på en genbrugsstation.

Find ting til din egen husstand
Som udgangspunkt kan du tage alt det, du kan bruge. Det er altid et skøn, og i sidste ende er det arrangøren, der sætter en grænse, hvis enkelte tager rigtig meget. Du må tage til din egen husstand og evt. lidt til din veninde eller din bror/søster, men det er ikke meningen, at tingene skal sælges videre. Medbring fx en stor pose med lynlås – når den er fyldt, så har du sikkert fået nok med hjem.

Ekstra hænder er velkomne
Byttemarkedet er drevet af frivillige i samarbejde med Næstved Bibliotek. Der kan altid bruges ekstra hænder til at byde velkommen, holde orden og rydde op på selve dagen.

Læs mere på Facebook i gruppen: Byttemarked Sydsjælland og øerne og på byttemarked.nu

Byttemarkedet i Næstved afholdes lørdag den 28. marts fra kl. 10.00-13.00 i Salen på Næstved Bibliotek (er på 1. sal, men der er elevator). Og det, der bliver i overskud, bliver afhentet til genbrug.

Kontakt:

Bibliotekar Vibeke Sølling tlf.: 5588 4123 email: visje@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/byt-dig-til-nyt?releaseId=13589139

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu