ANNONCE

PRM / CALUM udvider med nye lejligheder på Eternitgrunden

26. april 2018 08:27 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra DEAS

Ejendomsselskabet CALUM er aktiv i flere byudviklingsområder i Aalborg, og Eternit-grunden midt i byen er ingen undtagelse. Den 1. september står 29 nye lejeboliger klart til indflytning.

“Med Gavlhusene omdanner vi et smukt ældre hus fra 1897 til 29 unikke lejligheder med sjæl og historie. Vi mixer gammelt og nyt og har som altid truffet et enkelt og kvalitetsbevidst materialevalg,” siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Den gamle smukke facade ud mod Alexander Foss Gade er bevaret, mens der på den modsatte facade mod gårdrummet skabes et moderne udtryk.

DEAS er udpeget til at stå for førstegangsudlejning samt efterfølgende administration af Gavlhusene, hvor der er lagt vægt på gode uderum.

På taget etableres en stor tagterrasse med udsigt over området, og beboerne får eget orangeri, hvor de har rig mulighed for at opholde sig i grønne og lyse omgivelser.

By med vokseværk

“Vi ser frem til at sætte gang i udlejningen på vegne af CALUM, der rammer et behov og en efterspørgsel i markedet efter nye lejeboliger i høj kvalitet. Prognoser viser, at indbyggertallet i Aalborg de næste ti år vil stige med næsten 10 procent. Det er en stigning langt over landsplan,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS administrerer over 6.000 boliger i Aalborg og har også på vegne af CALUM stået for førstegangsudlejningen af Aalborg-projekterne Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge, der er fuldt udlejet og i drift.

“Eternitgrunden er sammen med Nørresundby, Østre Havn og Godsbanen de nye områder i Aalborg, hvor vi i øjeblikket hjælper en række af vores kunder i mål med nye projekter,” siger Maivi Herup.

Åbent hus

Første åbent hus i Gavlhusene afholdes den 13. maj.
Se mere på www.gavlhusene.dk.

Kort om Gavlhusene

  • 29 lejeboliger med 2 og 3 og 4 værelser.
  • Huslejepriser: 7.195-10.494 kr. pr. måned.
  • Boligerne ligger primært på 1.- 3. etage, og der etableres erhvervslokaler i stueplan.
  • Klar til indflytning den 1. september 2018.
  • Ejendommen får stor tagterrasse og eget orangeri.
  • Beliggende på Alexander Foss Gade på den gamle Eternitgrund.
  • Boligerne er indrettet med et større gennemlyst rum med køkken-alrum og stue.
  • Boligerne har franske altaner og har ligeledes mulighed for ophold på både tag, svalegang og på terræn

For mere information

Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, mobil 27 90 13 30
Morten Nielsen, salgschef i CALUM A/S, telefon 27 63 28 64

Kort om CALUM
CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden og fokuserede i de første år på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer samt ejer- og lejeboliger. CALUM fokuserer målrettet på vækstcentrene i Danmark og er i dag landsdækkende og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Selskabets bærende værdier er stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, og medarbejderne i CALUM er specialiserede og har lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. I det færdige byggeri er der fra CALUMs side sikret optimal funktionalitet og energioptimering, så bygningen får de lavest mulige omkostninger.

Kort om DEAS
DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Property Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af butikscentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold, udlejning af bolig- og erhvervslejemål samt salg og vurdering af erhvervsejendomme. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/calum-udvider-med-nye-lejligheder-pa-eternitgrunden?releaseId=12719958

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu