ANNONCE

PRM / Camille Brinch Jewellery vinder prestigefuld pris for årets bedste nye E-handelsvirksomhed.

13. november 2020 07:13 | Af: Ritzau Info
 

Torsdag aften løb en coronasikker og digital E-handelsprisen af stablen og i blandt vinderne var det unge søskendepar Camille og Daniel Brinch.

Pressemeddelelse fra Maria Steven

I går aftes blev Danmarks dygtigste e-handlere og netbutikker fejret. Heriblandt, Camille Brinch Jewellery, som kunne gå fra aftenen med den eftertragtede titel som “Bedste nye E-handselsvirksomhed”. Prisen gives hvert år af Foreningen for Dansk Internethandel og har fokus på godt købmandskab, vækst i toplinjen og nytænkning. Og dette har Camille Brinch Jewellery i den grad mestret på blot fire år.

Hvad der startede som et fire-dages smykkekursus og projekt i hendes forældres skur i Egå ved Århus, har på få år udviklet sig til begyndelsen på et livsværk. “Efter det 1. år i 2017 havde jeg omsat for over 1,2 mio kroner. I 2018 var det 5,6 mio, og i 2019 blev det 14,5 mio” udtaler Camille Brinch. I dag har Camille Brinch Jewellery eget værksted, 10 kollegaer, 65.000 følgere på Instagram og intet mindre end en årlig omsætning på 20 millioner.

Selvom det er Camilles navn på virksomheden er det i den grad en familiedrevet virksomhed. Storebror Daniel Brinch flyttede hjem fra USA for at hjælpe med at drive firmaet og hele familien har været stærkt inddraget i skabelsen – og er det stadig.

“Det er slet ikke til at forstå! Lige nu sidder vi alle 10 ansatte ude i mine forældres hus og fejrer prisen. Jeg står med glædestårer i øjnene og kigger ud på skuret i baghaven, hvor det hele startede. At have vundet den her pris er ikke noget, jeg nogensinde har turde drømme om, og ikke noget jeg nogensinde har kunne klare uden min storebror og det sejeste team – det er jeg enormt taknemmelig for.” udtaler Camille Brinch, stifter af Camille Brinch Jewellery.

Hvem: Camille Brinch Jewellery : https://www.camillebrinch.dk/pages/camille-brinch

Hvad: Vinder af “Bedste nye E-handelsvirksomhed” til E-handelsprisen. En pris der gives til et firma, som er etableret efter 1.1.2017 og sælger produkter online. https://ehandelsdagen.dk/

Hvor: Digitalt event fra Skive

Hvornår: Uddelt torsdag aften (12/11/2020)

Kontakt:

Navn: Maria Steven (Blitz PR)
Telefonnummer: 31622012
Mail: maria@blitzpr.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/camille-brinch-jewellery-vinder-prestigefuld-pris-for-arets-bedste-nye-e-handelsvirksomhed?releaseId=13604227

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu