PRM / Carl’s Jr. – USA’s 5. største burgerkæde åbner i Randers: Få gratis burgere i et år

18. maj 2018 13:30 | Af: Ritzau Info
 

Randrusianerne kan godt begynde at glæde sig. Carl’s Jr. er nemlig klar til at åbne sin 13. burgerrestaurant i Danmark. Det sker torsdag den 24. maj kl. 10.00 i Randers Storcenter

Pressemeddelelse fra Dansk Supermarked Group

Efter en forrygende modtagelse i både Viborg, Sønderborg og Rødovre sidst på efteråret 2017, er Carl’s Jr. nu klar til at åbne endnu en i rækken af restauranter i Danmark.

– Vi glæder os enormt meget til at slå dørene op og byde indenfor i vores helt nye restaurant. Vi er meget tilfredse med resultatet, og vi er mere end klar til at servicere vores gæster, som blandt andet kan sætte tænderne i et par af favoritterne, de flammegrillede burgere og sprøde Chicken Tenders, siger nyudnævnt restaurantchef, Rune Walberg Jensen

Den nye burgerrestaurant har plads til godt 122 gæster og ligger i Randers Storcenter. Det er derfor nemt for de mange handlende at kombinere indkøbsturen med en spisepause.

Gratis burger i et helt år

Som det altid hører sig til, når en Carl’s Jr. åbner, udloddes der kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Sådan bliver det selvfølgelig også i Randers:

– Det plejer at være et hit, og vi kan i hvert fald se fra tidligere åbninger, at folk står i kø for at være de første. Da vi åbnede Carl’s Jr. i Bilka Viborg stod gæsterne i kø i mere end 12 timer for at være blandt de første. Det taler vist sit tydeligt sprog for, hvor populært hele eventen omkring åbningen og de gratis burgere plejer at være, siger Rune Walberg Jensen.

100% flammegrillede Angus burgere og fri refill på sodavand
Carl’s Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USA’s femte største burgerkæde, og er især kendt for de velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

Hos Carl’s Jr. er serviceniveauet højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke.

Kontakt:

Dansk Supermarked Group Group Communication tlf.: 8778 5002 email: press@dsg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/carls-jr—usas-5-storste-burgerkaede-abner-i-randers-fa-gratis-burgere-i-et-ar?releaseId=12857514

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu