ANNONCE

PRM / CarPeople værksted i Dalum udvider forretningen med bilsalg

12. februar 2020 08:30 | Af: Ritzau Info
 

Indehaver af Svend’s Auto i Dalum, Frans Feddersen, har sammen med mekaniker Johan Gräs slået dørene op til Dalum Biler på naboadressen. Nære kunderelationer og højt serviceniveau skal drive forretningen.

Pressemeddelelse fra CarPeople

Siden 2004 har Frans Feddersen været indehaver af Svend’s Auto – det lokale CarPeople-værksted i Dalum. I nabobygningen har han sammen med mekaniker Johan Gräs nu åbnet bilforhandleren Dalum Biler. Ligesom på værkstedet er der et stærkt fokus på at give de lokale kunder en nærværende og personlig betjening, der her skal danne grundlaget for en sund forretning.

– Vi har gået med tanken om at starte bilsalg i flere år, og nu kunne det endelig lade sig gøre. Vi arbejder ud fra, at alle vores kunder skal føle sig fuldstændigt trygge ved et bilkøb, og derfor er vi netop gået med i 100% Autotjek, som er brugtbilbranchens kvalitetsstempel. Det betyder blandt andet, at alle biler er serviceret samt kontrolleret af en uvildig synshal, inden vi afleverer den til kunden, der også er sikret mod at overtage restgæld, forklarer Frans Feddersen.

Svært at skaffe nyere brugtvogne

Som tidligere Skoda forhandler er bilsalg ikke en ny disciplin for Frans Feddersen, der nu forhandler stort set alle mærker inden for brugtvogne. Og som en del af CarPeople kan han tilbyde kunderne et bredere udvalg, end det ellers var muligt.

– Vi vil gerne have biler i mange forskellige klasser, så der er noget for enhver, men som brugtvognsforhandler er det næsten umuligt at skaffe biler, der kun er et eller to år gamle. Og her er det en fordel, at vi er med i CarPeople, der gennem deres store netværk sørger for at skaffe os nyere biler, vi kan sælge, siger Frans Feddersen.

Fuld fart på værksted og bilsalg

Som medlem af CarPeople videreuddannes medarbejderne hos Svend’s Auto løbende, og samtidig giver medlemskabet kunderne mulighed for at bestille reparationer online, hvor man altid kan se prisen på forhånd. Tilsammen er det ifølge Frans Feddersen med til at sikre kunderne den service, der gør, at de kommer igen.

– Som værksted er det guld værd, at der stilles store krav til os. CarPeople er gode til at få vores folk uddannet, og det holder os skarpe og gør, at vi kan levere den service, vi ønsker, fortæller han og pointerer:

– Vi kører allerede i højeste gear på værkstedet, og det ser ud til at fortsætte. Og med det nye Dalum Biler forventer vi at sælge mellem 100 og 120 biler om året. Det er ambitiøst, og det kræver, at vi opretholder samme høje serviceniveau som autoforhandler, som vi lægger for dagen som værksted – men det kan vi også!

Kontakt:

Frans Feddersen
Indehaver, Svend’s Auto og Dalum Biler
(+45) 66 15 01 88
frans@svendsauto.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/carpeople-vaerksted-i-dalum-udvider-forretningen-med-bilsalg?releaseId=13588002

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu