ANNONCE

PRM / Cocohagen i Humlebæk rykker på øko-delikatesser

18. september 2020 08:52 | Af: Ritzau Info
 

Med et hastigt stigende marked for de små økologiske, plantebaserede kakaotrøfler og nyt strategisk partnerskab med Johan Bülow ser fremtiden lys og lovende ud for Cocohagen i Humlebæk.

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

Den lille lækre delikatesse til en god kop kaffe. Det er Bliss Bites – økologiske, plantebaserede kakaotrøfler. Og dem producerer og sælger de bare flere og flere af fra Cocohagens bygning på Strandvejen i Humlebæk. Sidste år blev det til 1,2 mio. stk.

“Det går rigtig godt. Vi er utroligt glade for vores lokaler her i Humlebæk, hvor vi både kan vise vores produktion frem og sælge til de mange kunder, som kommer forbi i løbet af dagen”, siger Asbjørn Diemer, som grundlagde Cocohagen for fem år siden. Siden er det bare gået stærkt, og med et nyt strategisk partnerskab med lakridsproducenten Johan Bülow ser Asbjørn Diemer frem til omfattende vækst de kommende år.

“Det er en vaskeægte iværksætterdrøm, som her er gået i opfyldelse. Og så er det bare imponerende at se, hvordan Cocohagen stille og roligt bider sig fast hos restauranter og virksomheder, hvor målet om kvalitet står øverst”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, der forleden besøgte virksomheden sammen med repræsentanter fra kommunens erhvervsliv.

“Vi har brug for den slags virksomheder, der både har ambitioner og kræfter til at vokse sig store på et meget konkurrencefyldt marked. Og der er ingen tvivl om, at Cocohagen har begge dele”, siger Lars Søndergaard, som også hæfter sig ved, at kommunens Erhvervsservice og byggesagsbehandling fik rosende ord med på vejen fra virksomheden, der i dag beskæftiger fem ansatte samt fire unge i deres fritid.

Kontakt:

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42
Udvalgsformand Lars Søndergaard (V), tlf. 22 24 98 27

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/cocohagen-i-humlebaek-rykker-pa-oko-delikatesser?releaseId=13600203

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu