ANNONCE

PRM / Columbus udnævner Erling Schjetne som administrerende direktør for sin norske forretning

20. april 2020 08:29 | Af: Ritzau Info
 

Columbus har udnævnt Erling Schjetne som administrerende direktør for virksomhedens norske forretningsenhed. Erling Schjetne vil lede Columbus’ vækststrategi i Norge med fokus på at styrke sin markedsposition, forbedre kundetilfredsheden og udvikle organisationen.

Pressemeddelelse fra Columbus

Erling Schjetne vil stå i spidsen for at vokse Columbus’ markedsandel i Norge og dermed drive Columbus’ ambition om at blive markedsleder indenfor forretningsstyret digital transformation i Norge.

Erling Schjetne overtager rollen efter Tor Arnstorp, der har besluttet at trække sig tilbage og arbejde mindre. Erling Schjetne vil begynde i sin nye rolle 1. maj 2020.

Erling Schjetne vil fokusere på at udvikle og vokse den norske forretning ved at fokusere på at skabe øget kundeværdi og -tilfredshed gennem digitalt lederskab, forbedre kundeoplevelsen og skabe det bedste sted at arbejde for vores medarbejdere.

“Erling Schjetne er en erfaren topleder med stor erfaring i at opbygge, udvikle og lede en serviceorganisation. Vi har et stærkt team i Norge og med Erling ved roret, er jeg overbevist om at vi vil udvikle vores forretning til at blive markedsleder indenfor digitalisering i Norge”, siger koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

Med en baggrund som Head of Commerce forretningsenheden i Columbus Norge de seneste seks år, har Erling Schjetne en dokumenteret track record i at vokse Commerce-forretningen. Kombineret med hans ekspertise indenfor e-handel og digital kundeoplevelse, har Erling Schjetne stærke lederevner og en kundeorienteret tilgang, der vil være med til at drive den fortsatte fremgang af Columbus’ norske forretningsenhed.

“Jeg er meget spændt på denne nye udfordring. Columbus har et stort potentiale i det norske marked, og med vores fantastiske medarbejdere med en unik og førende viden indenfor Cloud ERP og Digital Commerce, er vi stærkt positioneret til at anlægge en holistisk tilgang til vores kunders digitale transformationsrejse og hjælpe dem med at blive mere relevante, lydhøre og konkurrencedygtige i kundeoplevelsens tidsalder. Igennem de seneste svære uger har vi erfaret, at digital handel og digitalisering er vigtigere end nogensinde. At blive udnævnt til at lede sådan en spændende vækstmission er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg kan ikke vente med at komme i gang”, siger Erling Schjetne.

Erling Schjetne kom til Columbus (tidligere iStone) i 2014 og stod i spidsen for at opbygge et stærkt team på mere end 60 Commerce-eksperter i Norge og Polen. Erling Schjetne har mere end 20 års erfaring fra IT-services og konsulentbranchen, og har tidligere haft leder- og salgsstillinger i Bluestone, Software Innovation ASA og Hands.

Columbus har en markedsledende position indenfor Microsoft Dynamics, Digital Commerce og M3 i Norden med forretningsenheder i Norge, Sverige og Danmark. Med Erling Schjetne i spidsen styrker Columbus sin norske forretning og øger dermed det nordiske fodaftryk og markedsandel betydeligt, i dag bestående af mere end 2.000 specialister. Columbus Norge har tæt på 200 medarbejdere med kontorer i Oslo, Trondheim, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Hyderabad (Indien).

Kontakt:

Corporate Communication Director Tine Rasmussen tlf.: +45 29690677 email: TRA@columbusglobal.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/columbus-udnaevner-erling-schjetne-som-administrerende-direktor-for-sin-norske-forretning?releaseId=13591989

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu