PRM / Coop amba bestyrelse bakker Lasse Bolander op i formandsvalg

26. marts 2018 14:17 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse udsendt på vegne af Coop ambas bestyrelse

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Otte ud af elleve medlemmer af Coops amba’s bestyrelse står nu frem med officiel støtte til den nuværende formand, Lasse Bolander, op til Coop’s formandsvalg d 14. april.

“Vi har valgt at give vores opbakning og støtte til Lasse Bolander på baggrund af vores nære samarbejde med ham i bestyrelsen, hvor vi kender ham som en særdeles kompetent, ordentlig og engageret formand,” siger næstformand for bestyrelsen Bjarne Dybdahl Andersen.

Han peger på tre centrale områder, hvor Lasse Bolander har stået for en nødvendig udvikling af Coops forretning:

ï?· 1. Der er blevet investeret i Coop’s butikker, så de nu fremstår moderne og i god stand.

ï?· 2. Coop har med sit fokus på kvalitet, økologi og ansvarlighed flyttet hele branchen væk fra det ensidige fokus på discount.

ï?·3. Coop er i gang med at opgradere IT og teknologi, så Coop sikrer sig førerskab på det digitale område. Coop har bl.a. lanceret et digitalt medlemsprogram med direkte kommunikation til medlemmerne og app-tilbud. Noget som ingen andre aktører på dagligvaremarkedet har.

Og på tre centrale områder for medlemmerne og medlemsdemokratiet:

ï?· 1. Coop har i dag det største antal medlemmer nogensinde (1.700.000 )

ï?· 2. De medlemsaktive har adgang til et stort katalog med kompetencegivende kurser inde for både forretning og forening.

ï?· 3. Bestyrelserne i de Coop-ejede butikker har fået væsentlig større samt øget indflydelse i form af mulighed for at beslutte lokale investeringer.

“Dansk dagligvarehandel står i øjeblikket over for store forandringer, og Coop står overfor store udfordringer. Med Lasse Bolander i spidsen er der udarbejdet en strategi som både sikrer større indtjening, forbedret konkurrenceevne og fortsat udvikling. Vi mener, at stabilitet, erfaring og indsigt i Coop er af afgørende betydning, sådan at vi kan implementere den nye strategi hurtigt og effektivt”, siger bestyrelsesmedlem Sofie Irgens.

Det er følgende medlemmer der står bag opbakningen til Lasse Bolander og stemmer på ham til formandsvalget:

Bjarne Dybdahl Andersen, Ole Juel Jakobsen, Jens Chr. Sørensen, Kim Bruhn, Mette Bækgaard Jørgensen, Birgitte Hesselbjerg, Carsten Lingren og Sofie Irgens.

Yderligere information:

Næstformand Bjarne Dybdahl Andersen, 2943 7273

Bestyrelsesmedlem Sofie Irgens, 2097 0697

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12539493

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu