ANNONCE

PRM / Coop i eksklusivt samarbejde med TV 2 om julekalenderen Juleønsket

14. november 2020 04:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Børn, der glæder sig til årets julekalender på TV 2, behøver ikke at vente helt til 1. december for at komme tættere på “Juleønsket”. Coop har i samarbejde med TV 2udviklet samlealbum og samlekort, som allerede er i butikkerne fra 15. november. Men kun i SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’ Brugsen.

Kortene kan indsættes i samlealbummet, som indeholder uddybende historier om de forskellige karakterer og steder i “Juleønsket”. Der er også små opgaver og gåder og opskrifter fra Coops mad- og undervisningsprojekt Go Cook. Så der er kort sagt stof til god underholdning i julemåneden.

Juleønskets’ samlealbum koster 40 kr. og for hver 100 kr. man handler i de tre Coop-kæder, får man en pakke med 4 samlekort. “Juleønsket” er en genudsendelse fra 2015, og det har været en af TV 2s mest populære julekalendere.

Yderligere information: Projektleder Tanja La Cour, Coop, 28 30 28 06

Tanja.la.cour@coop.dk


Læs mere om albummet og kortene på www.coop.dk/juleoensket

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/coop-i-eksklusivt-samarbejde-med-tv-2-om-julekalenderen-juleonsket?releaseId=13604247

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu