PRM / COOP LUKKER 16 BUTIKKER

17. maj 2018 13:57 | Af: Ritzau Info
 

HK Handel er klar med rådgivning og støtte til de berørte medarbejdere i de 16 butikker. Medarbejderne er blevet orienteret om, at deres butik lukker.

Pressemeddelelse fra HK/Danmark

Coop Danmark har besluttet at lukke 16 butikker. Knap 300 medarbejdere bliver berørt at lukningerne, og de har alle fået besked om, at deres butik lukker.

– Det er beklageligt, at så mange medarbejdere mister deres job, men vi står klar til at hjælpe de opsagte medlemmer videre i deres arbejdsliv. Både i forhold til at svare på spørgsmål om rettigheder i forbindelse med opsigelser, i forhold til jobsøgning, og i forhold til at afdække den enkeltes ønsker og behov for udvikling. De opsagte medarbejdere på HK-overenskomst har for eksempel ret til uddannelse i op til syv uger via Kompetencefonden, siger Louise Holm Sommer, faglig sekretær i HK Handel med ansvar for Coop.

De 16 butikker lukker efter planen ved udgangen af juni i år. Coop vil forsøge at finde andre job til så mange som muligt andre steder i Coop.

Her lukker butikkerne

Coop lukker 15 Dagli’ Brugser og LokalBrugser over hele landet. Det drejer sig om disse butikker:

Hornsyld
Gørding
Taulov
Nykøbing Mors
Thisted
Resen
Ullerslev
Årslev
Arden
Holbøll Plads, Aalborg SØ
Suldrup
Hjortekær
Smidstrup Strand
Kragelund
Viborg
Desuden lukker Brugsen på Amagerbrogade i København.

Kontakt:

Louise Holm Sommer, faglig sekretær i HK HANDEL: 3330 4800
Jette Sandbæk, kommunikationsmedarbejder i HK Handel, 3330 4823

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/coop-lukker-16-butikker?releaseId=12845801

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu