PRM / Coop og Cofoco bag fremtidens færdigretter

22. oktober 2018 07:10 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Med en ny serie af italienske retter vil Cofoco Food og Coop sammen sætte en ny standard for, hvordan færdigretter kan smage, se ud og opleves.

De fire første retter i serien kan nu fås i Irma, Kvickly, SuperBrugsen og Coop.dk MAD.

“Efter utallige tests, smagninger og forsøg er vi nået et resultat, som vi er meget stolte over. Et resultat hvor alt fra emballagens udtryk til madens udseende og smag er af den højeste kvalitet og er med til at sikre, at måltidet virkelig kommer til sin ret,” siger adm. direktør Kåre Find Nielsen, Cofoco Food.

“Den moderne forbruger stiller stadig større krav til den mad, de køber færdig i supermarkedet. Det er ikke længere nok, at det er nemt og hurtigt at tilberede. Smagen skal også være i orden, og det er den i den grad i denne serie,” siger Sylvester Vantore, kategoriplanlægger i Coop.

Serien består i første omgang af 4 retter:

Svamperisotto kogt på Arborio ris rørt med Grand Padano og cremet mascarpone samt stegte svampe,

Spaghetti med sicilianske kødboller lavet på groft hakket oksekød og frisk salvie serveret i en reduceret tomatsauce på solmodne tomater,

Oksekødslasagne bolognese med masser af kød og grofthakkede grøntsager, cremet bechamel og bløde pastaplader

Frisk rullede cannelloni med ricotta og frisk spinat i reduceret tomatsauce af solmodne tomater.

Prisen er 49 kr. pr. pakke.

Yderligere information:

Sylvester Vantore, Kategoriplanlægger, Coop, 5159 4120

Kåre Find Nielsen, adm. direktør, Cofoco Food, 5356 4565

Cofoco & Cofoco Food

Cofoco har siden 2004 serveret mad af høj kvalitet, der er til at betale, og samlet københavnerne gennem kærligheden til det gode måltid. Udover en lang række restauranter omfatter Cofoco også storkøkkenet Cofoco Food. Et køkken hvor vi benytter vores erfaringer og know-how til at lave og udvikle fremtidens mad til danskerne både hjemme og på farten. Siden 2016 har Cofoco og Coop arbejdet sammen om at udvikle bedre måltidsløsninger.

Fotos til fri brug:

https://we.tl/t-9srxAehIcv

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/coop-og-cofoco-bag-fremtidens-faerdigretter?releaseId=13562664

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu