PRM / Copenhagen FinTech og Jyske Bank indgår samarbejde

2. juli 2018 10:50 | Af: Ritzau Info
 

Jyske Bank får fast arbejdsplads på Copenhagen FinTech Lab, som huser omkring 50 spirende fintech-startsups

Pressemeddelelse fra Jyske Bank

Jyske Bank og Copenhagen FinTech, det innovative center for danske fintech-virksomheder, har indgået en samarbejdsaftale, der giver begge parter mulighed for at påvirke og inspirere hinanden.

“Det er først og fremmest super interessant at få Danmarks tredjestørste bank på den her platform for nye fintech-virksomheder. Jyske Bank kan komme tættere på miljøet, lave partnerskaber og på sigt investere i nogle af de her selskaber,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen FinTech.

“Med samarbejdet kan Jyske Bank være tæt på udviklingen og gribe de muligheder, der opstår,” siger Peter Schleidt, bankdirektør med ansvar for IT i Jyske Bank.

Som en del af samarbejdsaftalen får Jyske Bank en fast arbejdsplads på Copenhagen FinTech Lab, der i øjeblikket huser omkring 50 spirende fintech-startups.

Rina Rasmussen, bestyrelsesmedlem i Jyske Bank, er én af dem, der ofte vil benytte sig af arbejdspladsen: “Bestyrelsen skal jo forstå og følge med i, hvad der foregår i verden omkring os. Det er nødvendigt for at udvikle Jyske Bank – ikke mindst på digitaliserings- og teknologiområdet.”

Kontakt:

Yderligere information: Peter Schleidt, bankdirektør. Mobil: 6136 0000

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/copenhagen-fintech-og-jyske-bank-indgar-samarbejde?releaseId=13158912

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu