ANNONCE

PRM / Corona-effekten holder ved: Minderig boligsommer lukket med manér

4. september 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Danskerne købte nyt hjem i et omfang, så august 2020 stikker alle tidligere august-måneder tilbage til 2007 i Home-kæden. Sommeren 2020 udløste stigning på 31 % flere bolighandler

Pressemeddelelse fra home a/s

En bolighandel og en flytning skaber ofte minder, der varer ved – og det samme kan siges om hele boligmarkedet i sommeren 2020.

I juni, juli og august har ejendomsmæglerne i home-kæden hjulpet 31 % flere kunder med at sælge boligen end sidste sommer.

“Sommeren 2020 bliver ikke glemt lige med det samme. Coronaen betød, at mange flere danskere holdt ferie herhjemme og handlede bolig i ferietiden. Juni topper sommeren – og året – med flest handler, mens juli er nummer to, og august er årets nummer tre indtil videre, ” siger senior kommunikationskonsulent i Home, Michael Dalsager.

Efter nogle hektiske salgsmåneder gik salget lidt ned i gear i august, men måneden er alligevel markant bedre end afslutningen på sidste sommer. Og det er den bedste august i Home-kæden helt tilbage til 2007.

Alle boligtyper er i god fremgang, men sommerhusene er fortsat i front med den største procentvise stigning.

“I starten var det sommerhusene, der løb med overskrifterne, men nu er det alle boligtyper, der sælger bedre. Og vi er tilbage til normalen, hvor vi igen sælger flere lejligheder end sommerhuse, ” siger Michael Dalsager:

“Det store husmarked er solidt, og vi har solgt 15 % flere villaer og rækkehuse i august.”

Samtidig er der solgt 38 % flere sommerhuse end i 2019, mens lejlighedssalget er gået frem med 9 %, viser handelstallene fra Home.

Kontakt:

Presseservice & analyse Michael Dalsager tlf.: 2043 3614 email: mida@home.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/corona-effekten-holder-ved-minderig-boligsommer-lukket-med-maner?releaseId=13599280

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu