ANNONCE

PRM / Corona-virus: Yderligere syv danskere hjemvendt fra Hubei provinsen

10. februar 2020 07:41 | Af: Ritzau Info
 

Den tredje gruppe danskere, som har ønsket assisteret udrejse, er nu hjemvendt fra Hubei-provinsen i Kina og landede mandag i Aalborg Lufthavn.
Fra dansk side har tidligere været foretaget to evakueringer, og lørdag aften lettede så yderligere et evakueringsfly fra Wuhan i Hubei-provinsen. Om bord på flyet var bl.a. syv danskere. Evakueringen er sket i tæt samarbejde med andre europæiske lande.
Pga vejrforholdene landede evakueringsflyet i Aalborg Lufthavn i stedet for som planlagt i København.

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet

Udenrigsminister Jeppe Kofod siger: “Jeg er glad for, at den tredje gruppe danskere nu er kommet hjem fra Hubei-provinsen. Jeg vil gerne sige tak til britiske og italienske samt kinesiske myndigheder for et godt samarbejde i denne vanskelige tid. Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden, og fra dansk side koordinerer vi tæt med EU og de øvrige europæiske lande” Coronavirus er stadigvæk en stor udfordring, og der er fortsat rapporter om smittede og døde.

Rejsende og fastboende i udlandet kan finde generel information om coronavirus her: http://bit.ly/378hoJkhttps://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__bit.ly_378hoJk&d=DwMFaQ&c=TetzAZAhVSko12xaT-KIa3n01u3Wp4WIyD-BXEVx9_hZ47o99lwGOl4RKAkT0Qeu&r=URK0HwAF8MD4hKjlR9UfqQ&m=rq3puodhOPhw5QfLbZFAgyfHLtdXxm31WV_zReVjegU&s=pQutpyjqC6ioIPLcFobbrWLlW9j5jNbTyiaIvbi11uo&e= og læse opdaterede rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ Både rejsende og fastboende anbefales at tilmelde sig danskerlisten i det land, de rejser til eller er bosiddende i og til at downloade app’en “Rejseklar”.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/corona-virus-yderligere-syv-danskere-hjemvendt-fra-hubei-provinsen?releaseId=13587827

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu