ANNONCE

PRM / Coronavirus: Tager nye metoder i brug på boligmarkedet

13. marts 2020 11:26 | Af: Ritzau Info
 

Personlige videofremvisninger og digitale møder tages i højere grad i brug for at mindske kontakten, så boligmarkedet ikke går i stå. Men det er en kritisk situation, siger adm. direktør Uffe Drejer i Home a/s

Pressemeddelelse fra home a/s

Du kan fortsat drømme om nyt hjem og få en fremvisning på adressen, men de fysiske møder skal i højere grad erstattes af digitale møder og videoopkald, lyder det fra ejendomsmæglerkæden Home, der opfordrer alle godt 900 ansatte til at bruge teknologien i større stil i den aktuelle corona-krise.

Facetime, GoTo Meeting, Skype, Messenger…

“Der findes mange alternativer til fysiske møder på den digitale front, som vores kunder allerede benytter i hverdagen i stor udstrækning. Det skal vi bruge noget mere, så vi mindsker kontakten, men fortsat kan service vores kunder på bedste vis,” siger Uffe Drejer, adm. direktør i Home og nævner, at Home årligt har over 100.000 personlige fremvisninger i private hjem.


Skærpet opmærksomhed

Homes 177 forretninger er bemandede, men på skift af medarbejderne, og medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, gør det for at minimere kontakten med hinanden på kontoret.

“Ved de fysiske fremvisninger og salgsvurderinger har vi skærpet opmærksomhed omkring hygiejne, smitterisiko og sygdomstegn, inden vi går ind, ” siger Uffe Drejer.

Med lukningen af Danmark i 14 dage kan det ikke undgå at påvirke boligmarkedet med aflyste eller udsatte fremvisninger og dermed også færre og et mere langsomt handelstempo for en periode. 2020 er ellers startet med rekordhøj aktivitet i fremvisninger, handler og med stigende priser til følge.

Konsekvenser for boligmarkedet

Det er for tidligt at sige, hvor store konsekvenser der venter for boligmarkedet, men den alvorligste trussel er, hvis den sundhedsmæssige krise bider sig fast som en økonomisk krise.

“Hvis vi får omfattende hjemsendelser og fyringer, vil mange holde igen med at investere i bolig. Tryghed er afgørende i et boligkøb, ” siger Homes direktør.

Home forventer dog ikke en pludselig blokering som i andre hårdtramte brancher.

“Vi tager situationen meget alvorligt, og vi har et stort ansvar, når vi møder vores kunder i private omgivelser eller i butikken. Heldigvis er vi få mennesker samlet ad gangen, ” siger Uffe Drejer og tilføjer:

“Det er en stor beslutning at sælge boligen, og der er ofte store begivenheder bag, så vi har også en stærk forpligtelse til at hjælpe og løse opgaven, selv om det er en svær tid. “

Det er også indført, at Åbent Hus er med tilmelding, så mæglerne bedre kan orientere sig om, hvem og hvor mange der kommer.

Coronavirus: Sådan håndterer vi det i home

Q & A:

Kan I komme og vurdere min bolig?

Vi kommer fortsat på salgsvurdering – og om muligt gør vi det nu også via et videoopkald på mobilen eller computeren.

Kan jeg stadig booke en fremvisning?

Vi viser fortsat boliger frem – og om muligt gør vi det nu også via et videoopkald på mobilen eller computeren.

Holder I stadig åbent hus?

Åbent Hus foregår nu med tilmelding, så vi bedre kan orientere dig og vores andre kunder om, hvem og hvor mange der kommer.

Ved de fysiske fremvisninger og møder har vi skærpet opmærksomhed omkring hygiejne, smitterisiko og sygdom. Vi bruger håndsprit før og efter hver aftale.

Home træffes som altid på telefon, mail, home.dk og i forretningen. Der kan i perioder være ændrede åbningstider i forretningen.

Kontakt den lokale home ejendomsmægler for nærmere info i dit område.

Kontakt:

Presseservice & analyse Michael Dalsager tlf.: 2043 3614 email: mida@home.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/coronavirus-tager-nye-metoder-i-brug-pa-boligmarkedet?releaseId=13589914

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu